Nebojíte sa, že keď dosiahnete svoj sen, nech už je akýkoľvek, že už nebudete mať prečo žiť, už sa nebudete mať pre čo snažiťť??Nebojíte sa svoj sen premeniť na skutočnosť a tak stratiť zmysel života?
@krutafunebracka ano ved to je to, ze uz to budes mat..a uz nebudes po nicom tuzit, tak potom co? ve dprave to na szenie dalej, tuzba po niecom si mylsim
nebojim...budem stastna lebo budem mat vsetko co som chcela ...a budem sa mat s kym o to podelit ..a budem sa snazit pomohat ludom okolo seba aby aj oni dosiahli svoj ciel...
vždy keď dosiahneš isté ciele v živote dá sa ísť ďalej a zlepšovať to, čo si predtým pokladala len za sen
napríklad ja... po rokoch som si kúpila vlastného koňa. a teraz mám dvoch a žijem s nimi radosti aj strasti každý deň a stále máme kam spolu napredovať
ak sa mi nejaky sen splni, tak idem dalej. Stale je nieco po com clovek tuzi. Myslim, ze to nie je tak, ze jeden sen sa ti splni a mozes si povedat ze tvoj zivot je kompletny a viac nepotrebujes
nie, pretože mňa čaká niečo horšie, než toto, ja až niečo dosiahnem, nebudem s tým spokojná. nájdem si síce niečo iné, čiže nestratím zmysel života, ale ani to ma nakoniec nenaplní. a inak súhlasím s @23
@cjubou ja som len krutý sebapoznač a realista alebo, vyjadrime to pozitívne, som kritická a tak ma každý dosiahnutý cieľ upozorní na to, že sa dá ísť aj ďalej a že sa dá zlepšiť. a aspoň nebudem prehnane namyslená na to, čo som dosiahla. znie to lepšie?
hm..je to tak. ked to uz mas nechces to.typicka ludska vlastnost...vzdy chce to co nemoze mat,ked to ma uz si zvykne a nezaujima ho to.... to aj mna trapi a moc... hm teraz som zabudla kto to bol z filozofie... jeden nietzsche... a oproti...kurnik jak sa len volal...nespomeniem si...
no, najskôr som sa bála ale vždycky príde dačo iné čo zase chcem dačo na čo si musím šetriť napr. na dotykovku som šetrila možno rok, a mám viac, tak teraz som si šetrila na netbook, ale zistila som, že v roku 2011 bude na trhu ten najlacnejši tablet pc na svete tak čakám... no a ešte mám jeden sen, ktorý sa mi splní ešte tieto prázdniny a napíšem ho iba vybraným osobám, ktoré budú chcieť vedieť čo je to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nebojim !
filip
napríklad ja... po rokoch som si kúpila vlastného koňa. a teraz mám dvoch a žijem s nimi radosti aj strasti každý deň a stále máme kam spolu napredovať
ach ty nekonečný pesimista
o dosť lepšie to vyznieva