Toto je jeden z tých najkrajších citátov, ktoré som už neraz počula
Pre mňa znamená nádej To že zapadá slnko neznamená, že nevíde znova Aj v tých zlých chvíľach sa nájde niečo dobré Každá zlá skúsenosť je na to, aby sme sa z nej poučili, prípadne naučili niečo nové
Tiež sa hovorí o nálade že nie vždy svieti slnko Ale ono znova vyjde
@11 myslim ze sa to nemysli tak, aby sme pred druhymi hrali, ze je vsetko v pohode...
Podla mna je to, ako aj cele to pozitivne myslenie, o volbe. Clovek sa moze rozhodnut, co si zo situacie vezme, ako sa z nej pouci, comu bude venovat svoju pozornost a v konecnom dosledku aj, ako sa bude citit.
...a ked sa clovek citi dobre, tak je mu lepsie, ako ked sa citi zle
usmievat sa nasilu ked mame chut plakat je nezmysel.niekedy clovek potrebuje to dostat zo seba von aj vo forme placu, ulavi sa mu a potom sa uz moze usmievat ale fakt su situacie kedy sa ani ten najsilnejsi clovek neubrani slzam a je to uplne normalne.druha vec je pozitivne myslenie aj v zlych situaciach, byt optimista a snazit sa aj v zlom najst nieco dobre, ale ak ma clovek potrebu plakat nech place.aj to pomaha...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mne sa viac pááči citát: Alkohol nepomáha riešiť problémy! Nuž,
ale ani minerálka...
Pre mňa znamená nádej To že zapadá slnko neznamená, že nevíde znova Aj v tých zlých chvíľach sa nájde niečo dobré Každá zlá skúsenosť je na to, aby sme sa z nej poučili, prípadne naučili niečo nové
Tiež sa hovorí o nálade že nie vždy svieti slnko Ale ono znova vyjde
nic nie je zle kym to nie je vecne. a plati to aj o smutku.
a potom
"usmievaj sa , lebo nikdy nevies koho tym naseres"
Je pekný a možno an ňom niečo bude, nevertheless ho nemôžem vystáť.
Podla mna je to, ako aj cele to pozitivne myslenie, o volbe. Clovek sa moze rozhodnut, co si zo situacie vezme, ako sa z nej pouci, comu bude venovat svoju pozornost a v konecnom dosledku aj, ako sa bude citit.
...a ked sa clovek citi dobre, tak je mu lepsie, ako ked sa citi zle