Ako keby som nemala prečo žiť. Mám vlastne všetko a aj tak nemám chuť do ničoho. Stále len plačem. Do ničoho sa mi nechce. Veď načo?- si poviem a zas len revem. Pochybujem o všetkom, nechce sa mi ani žiť. A pri tom mám vlastne všetko čo som vždy chcela...
no je to s časti aj pubertou..podľa mňa ti chýba spoločnosť, kamaráti..ambície do budúcna..nájdi si niečo čo ťa baví, potrebuješ si nájsť zmysel svôjho života..pre mńa je to láska, priatelia, neskôr rodina a práca..
@lenuska175 tak v tom je zas problém, že vždy je stále o čo bojovať. Len sa mi už do toho nechce.. To že mám všetko po čom som túžila som myslela ako to čo sa dá vzhľadom na môj vek a podmienky
@wera55555 ja sa nehanbim tu zverejnit fotku ale ja ju tu nechcem zverejnit lebo tu nechodim chatovat z ludmi akurat sa tu smejem na takych diskusiach ako je tato
1. utapaj sa v tom az dokym ta to neprestane bavit a zistis, ze mas chut robit aj nieco ine.
2. alebo preco neskusis pracovat trochu (nejaka brigada), alebo aktivne cvicit, alebo tvorit nieco? nieco co ta posunie dalej, da opat tvojmu zivotu zmysel.
@wera55555 nesmúť, to prejde poznám jedny dvojičky. Keď boli škôlkári prišli o rodičov, minulý rok aj o staršiu sestru. Teraz chodia na gympel a nosia čierne tričká. Jeden s bielym nápisom CTRL C a druhý CTRL V. Ak to nemáš horšie ako oni - tak sa usmej a šup von
Hmm nic proti tebe fakt nic ale vysvetlite mi toto.
-Ludia co maju fakt dvovod sa vyfnukavať to nerobia a tesia sa z malickosti
-A ty co sa im stane neaka malickost uplna stupídnosť fnukaju za všetko a každem.
...Jasne treba sa vyplakat atd ale nie v kuse a nie kazdemu.
Odporucim zazivanu metodu ale dufam ze sa na to nedas.
Ja kebyze som s tebou zoberem ta do baru a opijem ta a riadne a mozno by som ta nechala na pospas neakym chalanom ale len mozno len dufam ze by si mi na druhy den nepovedala ze si vydata.
Najdi si chalana ale nevem si prave to lebo ak si najdes nespravneho a sklame ta si moc citliva takze ja fakt nevem musis byt silnejsia ako nevem
raz si hore a raz dole to ťa prejde fakt sa neboj a podla mna za to urcite moze puberta lebo ja som inak dosť pohodový človek ( niekedy až moc) a tiež už ma prepadly takéto pocity takže ..... je to dosť naprd ale musíš to nejak pretrpeť @wera55555
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Možno to je ten problém. Že už nič netreba, netreba o nič bojovať, stáť. Treba niečo nájsť, niečo nové čo chceš urobiť, spraviť
1. utapaj sa v tom az dokym ta to neprestane bavit a zistis, ze mas chut robit aj nieco ine.
2. alebo preco neskusis pracovat trochu (nejaka brigada), alebo aktivne cvicit, alebo tvorit nieco? nieco co ta posunie dalej, da opat tvojmu zivotu zmysel.
-Ludia co maju fakt dvovod sa vyfnukavať to nerobia a tesia sa z malickosti
-A ty co sa im stane neaka malickost uplna stupídnosť fnukaju za všetko a každem.
...Jasne treba sa vyplakat atd ale nie v kuse a nie kazdemu.
Odporucim zazivanu metodu ale dufam ze sa na to nedas.
Ja kebyze som s tebou zoberem ta do baru a opijem ta a riadne a mozno by som ta nechala na pospas neakym chalanom ale len mozno len dufam ze by si mi na druhy den nepovedala ze si vydata.
Najdi si chalana ale nevem si prave to lebo ak si najdes nespravneho a sklame ta si moc citliva takze ja fakt nevem musis byt silnejsia ako nevem