Stáva sa vám, že proste nechápete sám seba? Že sa až nenávidíte alebo sa proste bojíte seba samého?
Lebo mne sa to stáva nejako často...keď nie som sama, tak je to v pohode, ale keď sama som, tak mi je na na nič...a teraz budem zase sama...a bojím sa..
presne takto sa dnes cítim
vôbec sa neviem v sebe vyznať, mám v sebe strašný chaos
všetky moje doterajšie názory, pocity, hodnoty a zásady sa vo mne pomiešali a ja už fakt neviem, ako to mám všetko upratať
tak ale hádam sa mi to podarí
Občas sa nenávidím, občas sa milujem Ale nikdy sa samej seba nebojím A väčšinou sa chápem... Je to smutné, keď sa v sebe nevyznáte už ani vy Ja viem, že aspoň jeden človek na svete mi rozumie a to som ja sama
su situacie, v ktorych sam seba prekvapim, ale aj tak je to len v ramci veci, ktore som schopny od seba ocakavat...mam pocit, ze sa v sebe celkom orientujem
ja sa seba vlastne bojim viac menej furt...kedze som neeenormalne vybusna thak casto robim hovadiny...a ked som sama mavam depku z toho ze co zo mna raz bude
jeeej mno moja oblubena tema ... ano nevyznam a mozem si za to sama ... mno ked sa cloveku jednoducho nepaci realita a zacne si ju usposobovat vo svojej hlave a pocas toho si ale uvedomuje ze to ako ju vnima v hlave a to aka je v skutocnosti sa vobec nezhoduje... niet sa co divit ze sa v sebe clovek "strati"
mno..svojim sposobom viem kto som a co by som chcela ,ale to je asi vsetko v com sa vyznam ...neviem predpokladat niektore svoje reakcie a to,ze reagujem hned je asi moja najhorsia vlasnost samozrejme okrem toho,ze som niekedy pokritecka( co som si aj raz vypocula)..co uz, rozhodne sa nebudem vyhovarat na to,ze taka proste som a neviem s tym nic robit, lebo s tym nieco robit ide..ale slubujem, ze raz ked budem velka vzdelana a extremne uvedomela voci seba a svojmu okoliu s tym nieco robit rozhodne budem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
vôbec sa neviem v sebe vyznať, mám v sebe strašný chaos
všetky moje doterajšie názory, pocity, hodnoty a zásady sa vo mne pomiešali a ja už fakt neviem, ako to mám všetko upratať
tak ale hádam sa mi to podarí
A ani nechcem vedieť, kto budem o hodinu.
a ci sa bojim samej seba ? skor svojich myslienok a rozhodnuti ...
tiež sa nevyznám