podla toho načo ho máš...ak len na net a podobne tak kludne stačí notebook...a ten je aj ovela praktickejší...ale na hry a podobne je PC samozrejme lepší...
hehe no tak ale to sa strasne rýchlo prehreje...a na notebooku nemáte myš....no a ja ked mám spotene ruky no tak sa vobec neviem nikam trafit....lebo to uteka....
mam notebook aj PC (tower) ked som mal brigadu kde som potreboval notas som ho pouzival aj dost doma... ale potom niak ma to preslo a sedel som za pc...
notebook je fajn mat ked sa ide niekam aby nebola nuda... ale na pracu a hry je lepsi podla mna normalny pc
ja mam oboje takze nemusim vraviet co radsej ale radsej mam ten notebook lebo si ho mozem brat kedy a kam chcem napriklad k babke a poukazovat jej co nove a nemusi ona chodit ku nam aby som jej to ukazal na mojom pc..
jedine stolný počítač, zmestí sa so neho viac a môžem to meniť, mám na mysli hardware... je to ovela výkonnejšie za menej peňazí a viac odolné napríklad voči kopancom (pre nervákov jedine plus)
kedze idem na vysku a budem cestovat 6 hodin vlakom v ktorom sa fajne da skratit pc cas, a chcem si hry a veci brat aj tam a mat ich aj doma... jedine notebook
ja preferujem pc aj ked sestra ma NB..a ked som obcas na nom tak take cudne..ked pisem to jakeby nic necitim..musim mat pocit v prstoch ze poriadne tuknem do tej klavesnici jak na pc
u nás doma už fičia dve notbuky, viva la wifi neviem na touch pad som si zvykol v pohode, na prťavú klávesnicu tiež, dokonca na normálnej ani poriadne písať neviem, a stolové PC, sú dosť hlučné, ten kto sa to toho rozumie si to poskladá aj sám, alebo nebude kupovať nadupanú kraksňu v Tescu, tam dosť šetria na zdrojoch a sú v nich laciné a hlučné chladiče, a otrasné matičné dosky, tak isto a podobne je to zas aj s notbukmi, nikdy by som už nekúpil notbuk s ATI grafikou a AMD procesorom sú to šmejdy a prehrievajú sa, najlepšia možnosť u mňa je Intel a intelacka grafika alebo geforce mobile či jak sa vola
no....ale zase neni to len o brati hocikde ....ak máte k nemu modem ako internet tak je to strasne citlive na signal...takze do autobusu by som aspon moj nezoral....a aj tak ja mam baterku len na jednu hodinu takze astalavista....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
notebook je fajn mat ked sa ide niekam aby nebola nuda... ale na pracu a hry je lepsi podla mna normalny pc
ja mam oboje takze nemusim vraviet co radsej ale radsej mam ten notebook lebo si ho mozem brat kedy a kam chcem napriklad k babke a poukazovat jej co nove a nemusi ona chodit ku nam aby som jej to ukazal na mojom pc..
nb je pre mna lepší, lebo ho možem mať kludne v posteli a nekrčím sa nekde za stolom...a najma po večeroch je to naj
čo sa týka myšky tak presne...da sa v pohode dokupiť a nemusiš mať napojenu ani na kabel ak nechceš...ted pracuju už aj cez bluetooth