Nuž benzín bude zachvilu za 2 eura, a dnes v TV hlásili že ceny plynu sa zdvojnásobia. A to si píšte že sa zvýšia ceny aj iných sektoroch a to dosť výrazne vďaka drahým energiam.... Nuž čo už, keď som tu písal dlhé roky o tom ako sa SVK musí stať skrze obnoviteľné zdroje energetický nezávislé a ako je potreba aby budovalo obnoviteľné zdroje skrze čerpanie eurofondov, všetci ste sa mi tu smiali hahaha, hehehe, čo ty trkvas takto je to fajn, nič sa nebude meniť... Nuž teraz sa tu môžem smiať ja vám, máte čo ste chceli, ale skôr je to do plaču než do smiechu...
Eurofondy dostávame už dlhé roky, obnoviteľné zdroje existujú takisto dlho roky, za tie desiatky miliárd eur čo sme mohli precerpat z eurofondov a využiť ich na budovanie energetickej nezávislosti by sme už dávno mali ultra lacnu elektriku, kúrenie, dopravu....
Nechce sa mi to citat, ale mozno niektore z tych veci co pises davaju zmysel Ale naco to pises tu na Birdzi, kde je to kazdemu uplne jedno. Iba sa tym strapnujes :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A založ o tom web
Nechce sa ti čítať 5 riadkov ? Tak vieš čo, na čo ti chodíš vobec na birdz, čakáš že tu budú 1 riadkové verše ?