Myslíte si že je správne aby štát ročne dotoval 52 milionmi eur cirkev ktorá je súčastou Vatikánu ktorý sa topí v bohatstve, a cirkev ktorá ma na SVK stavby o hodnote milionov eur + množstvo zlatých kalichov, predmetov, obrazov, cenností ? Cirkev na ktorú staré babky bez potomstva prepisujú v závetiach svoje majetky ?
Myslíte si že je správne že sú cirkevné "milodary" oslobodené od daní ? Ročne Cirkev vyzbiera stámiliony skrze "milodary" od hádzania penazí veriacich do pokladničky na omši, z krstov, svatieb, pohrebov, birmoviek..... Keby radšej namiesto tohto štát dotoval bezdomovcov, tak tu nemáme dnes bezdomovcov na Slovensku !
Link na moju stránku o zázrakoch a znameniach v kresťanstve
Sealioning je typ trollingu alebo obťažovania, ktorý pozostáva z prenasledovania ľudí s neúnavnými žiadosťami o dôkazy, pričom si zachováva predstieranie zdvorilosti a úprimnosti. Môže mať podobu neustálych pozvaní zapojiť sa do diskusie.
Nie, myslím si, že nie je správne, aby všetci daňoví poplatníci dotovali akúkoľvek cirkev.. Nemyslím si, že je ok, aby bola cirkev oslobodená od daní.
Je najvyšší čas, aby bola cirkev oddelená od štátu, aby si svojich zamestncov cirkev dotovala sama, aby sa nemohlo žiadne náboženstvo vnášať do vecí verejných a do škôl a aby boli vyvodené dôsledky voči pedofilom a sexuálnym zvrhlíkom, ktorých cirkev chráni..
otázku bezdomovectva by som riešila podobne, ako Fínsko. ale tam ešte zďaleka nie sme.
@5 nie. penisy a náboženstvo sa do detí netlačia.. to by si katolícki kňazi mali dať na farskú nástenku. aj príslušnosť k cirkvi by som zaviedla až od 18.
Ved nikto nebude stáť pri tebe s palicou aby si uveril... to nie ako počas katolíckej inkvizície.... ale aby sa jednotlivé články viery učili na školách, a čítala biblia to by malo byť ako samozrejmosť... ja by som tým nahradil hudobnú výchovu, výtvarnu výchovu.....
Jj Fínsko je niekde inde v otázke bezdomovectva než SVK
@9 deti nemajú dobre rozvinuté kritické myslenie, to je tá najhoršia palica.. školstvo by sa malo sústrediť na užitočné veci. súhlasím s tým, aby sa učilo o stručných dejinách všetkých náboženstiev, o tom, kde je aké náboženstvo dominantné, aké sú rozdiely medzi jednotlivými náboženstvami.. ale prečo by sme do deciek mali tlačiť bludy? ak to rodičia chcú, nech si to robia doma, do vzdelávacej inštitúcie to nepatrí.
Ak nemajú dobre rozvinuté kritické myslenie potom by si im nemohol vtlačať do hlavy ani iné učenia, pretože na každé učenie je potrebné kritické myslenie.....
Ak by sa aj všetkým detom vtlačilo do hlavy kresťanstvo, a oni by v krestanstvo uverili, čo by bolo na tom zlé ? Ved aj pre vás ateistov by to bola dobrá správa, pretože byť kresťanom znamená pomáhať chudobným a byč štedrí, a čím viac ľudí bude štedrými k chudobným, tým sa budeme na SVK mať lepšie...
Som proti odluke. Alebo nech sa prestane dotovat veda, sport, kultura a ine. Tiez sa nejdem posrat, ze z mojich dani je dotovany sport, pritom mam cely slovensky sport na haku.
preco by sa mala cirkev odlucit a nie rovno zrusit? cirkev je predsa o klamani a umyselne zavadzanie je trestne. a preco by mal niekto riesit bezdomovcov? jedine, v com by sa mali riesit, je, aby sa nedostali do centra mesta a ostali na jeho okraji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Myslíte si že je správne že sú cirkevné "milodary" oslobodené od daní ? Ročne Cirkev vyzbiera stámiliony skrze "milodary" od hádzania penazí veriacich do pokladničky na omši, z krstov, svatieb, pohrebov, birmoviek..... Keby radšej namiesto tohto štát dotoval bezdomovcov, tak tu nemáme dnes bezdomovcov na Slovensku !
Link na moju stránku o zázrakoch a znameniach v kresťanstve
» paranormalnejavy1.webnode.sk/1-zazraky-a-zna...
Je najvyšší čas, aby bola cirkev oddelená od štátu, aby si svojich zamestncov cirkev dotovala sama, aby sa nemohlo žiadne náboženstvo vnášať do vecí verejných a do škôl a aby boli vyvodené dôsledky voči pedofilom a sexuálnym zvrhlíkom, ktorých cirkev chráni..
otázku bezdomovectva by som riešila podobne, ako Fínsko. ale tam ešte zďaleka nie sme.
Súhlas... do škol nech sa vnáša, ale ked je niekto bohatý nemal by dostávať dotácie od štátu.....
Ako riešilo fínsko otázku bezdomovectva ?
Neboj, články tu budem dávať aj ked nikto nebude reagovať. Navyše ty si ten posledný čo má tu dačo pindať, ked neustále spamuješ "založ o tom blog"-
» www.theglobeandmail.com/real-estate/van...
Ved nikto nebude stáť pri tebe s palicou aby si uveril... to nie ako počas katolíckej inkvizície.... ale aby sa jednotlivé články viery učili na školách, a čítala biblia to by malo byť ako samozrejmosť... ja by som tým nahradil hudobnú výchovu, výtvarnu výchovu.....
Jj Fínsko je niekde inde v otázke bezdomovectva než SVK
Dakujem, už som sa bál že si na to zabudol
Tak web alebo blog ?
Ak nemajú dobre rozvinuté kritické myslenie potom by si im nemohol vtlačať do hlavy ani iné učenia, pretože na každé učenie je potrebné kritické myslenie.....
Ak by sa aj všetkým detom vtlačilo do hlavy kresťanstvo, a oni by v krestanstvo uverili, čo by bolo na tom zlé ? Ved aj pre vás ateistov by to bola dobrá správa, pretože byť kresťanom znamená pomáhať chudobným a byč štedrí, a čím viac ľudí bude štedrými k chudobným, tým sa budeme na SVK mať lepšie...
Ale fak s tebou teraz suhlasim