vzdy je dobre podnecovat detsku kreativitu a zvedavost ... treba to do vyvoja spolocnosti ... robim (no skor hram sa) web CVČ a poznam tam ludi, vela mi toho uz povedali, su to nadsenci co miluju decka, maly plat, blbe podmienky, tony zakonov, ale aj tak sa snazia
@pepapepa5ka mam 22 a pred 3-4 mesiacmi som sa jeden vecer hral s legom so svojim 24 a 25 rocnym spolubyvajucim, studentami VS
neviem, či sa to TEBE oplatí, ale určite to má zmysel. ak ti ako protihodnota stačí dobrý pocit a uznanie, tak do toho jednoznačne choď. každý normálny človek by svoje dieťa radšej videl v nejakej kreatívnej aktivite, ako len bezcieľne "prežívať detstvo".
@4 ešteže nie všetky deti sú tak špecificky zdegenerované dobou jak si ty.
@georg21 projekt sa nehodlam pisat nakolko sa to mozno neosveci a nebude to fungovat viac ako rok, nakolko sa potom budem pravdepodobne stahovat... a pomoc mat budem... zapoji sa do toho farnost a ta nas bude aj financne podporovat...
Držim Ti palce,aby sa ti to podarilo,dnes su vpopredi pocitace,no skus niecim zaujat,napr.:ludske clovece,ludsky sach alebo dama,vyroba skrabosiek na daku ,,party",skus si to dat do novin,ako inzerat,alebo miestneho rozhlasu,alebo vytvor si letaky a polepuj ich na stlpy
má to význam ja do takej skupiny chodím, hráme tam hry, niečo vyrábame, otvorene sa rozprávame o našich problémoch, chodíme do kina, tak raz za dva mesiace sa robí nejaká diskotéka, výlety tak raz za mesiac prespávačky, chalani majú turnaje vo futbale a podobne a v lete je tábor ja tam chodím od siedmich rokov, keďže je to podelené do rôznych vekových kategórií, ale podľa mňa by bolo fajn začať to s nejakou kamoškou a tak
Pre mládež z môjho okolia, by to bolo trápne chodiť tam. Teda určite by tam neprišli Ja by som prišla Musíš vymyslieť niečo originálne, čo by pritiahlo decká. Alebo teda pozbierať fakt z tých rozumnejších....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
off course hybaj do toho (že ty študuješ v MT?
@pepapepa5ka mam 22 a pred 3-4 mesiacmi som sa jeden vecer hral s legom so svojim 24 a 25 rocnym spolubyvajucim, studentami VS
@4 ešteže nie všetky deti sú tak špecificky zdegenerované dobou jak si ty.
lego je NAJVIAC! keď sa raz dožijem nejakej diplomovky a budem robiť 3D model, tak jedine z lega
skoda len, ze tie prepracovane modely stoja od 200€ a vyssie
a inak hej, podla mna to je pekny napad
@leilla niiice, su aj 3d modelovacie programy s legom
@trdelniiiq vsak kombinuj a dokopy stavaj z viacerych nejake haluze,
ale taky pet shop by som bral hned
» shop.lego.com/en-US/Pet-Shop-...
ale nechcem soft... myslím reálny hmotný model ale zase... vizualizácia z lega by tiež nebola zlá