taakze chcela by som wedet co by ste robili keby mate kamaraatku 17rocnu...bola by to ochotna baba pomoct ale jeej spravanie by ste si mylili z prvackou v skole....napr.kreslenie...kupovanie casopisov ako adamko ...vyfarbovanie odbor.knih pastelkami abo f
no to si nam teda o nej povedala na vyfarbovani nie je nic zle, je to celkom dobry styl, ze odborne knihy maluje pastelkamy, podla mna to len prehanas..
ja poznam jednu, co okrem toho co ma vsetkych kamaratov vo veku 15 rokov (a ma 22), a chodi s nimi na cosplay, foti sa ako animovana postavicka a tak...
@ cocca-colla no aj mne sa zda vyspelost ludi okolo nas zavysi aj od kolektivu v ktorom ziju ja by som to nejak extremne neriesila, podla mna uplna banalita
ja poznám jednu čo si chce kúpiť za motivačné štipko 800€ kúpiť klavír a naučiť sa hrať(to sa stalo), čo je ešte normálne a v pohode ale za zvyšok si kúpiť rodinku Kamilov, čo su taketo plyšové hračky a myslí si, že je vianočný škriatok a že sú škriatkovia,ktorí ľudom zle párujú ponožky a podobné oné veci
podľa mňa je v pohode, keď ju to baví tak prečo nie... aj ja by som si vyfarboval odborné knihy pastelkami
@sandy114 cosplay je pre fanúšikov nezáležiac od veku teda ako moc starý človek keby cosplayuje je divné ale v 22 pohoda... a s tými 15 ročnými je asi preto, že v jej veku to nikoho nebaví a ju hej tak čo...
aj ja si ceruzkou vyfarbujem na hodine ked sa nudim a nepripadam si debilne..vela ludi si z nudy kresli.. a myslim ze omnoho primitivnejsi je tvoj styl pisania ako jej kreslenie ty Adamko
@sandy114 aj takí sú a pokiaľ je len trošku detinská je to v pohode mne sa to náhodou páči... a zase v 22 nemusí byť človek už automaticky "suchý dospelák" ...
asi som sa zle vyjadrila ....tu nejde o to ze raz do tyzdna kresli abo tak....ona pride zo skoly..je na inraku...celych 5dni a az do vecere si vymalovava..mno ako podla mna to neni normalne v jej weku ..ale to by ste museli vydet ako a co vyfarbuje..no hlavna myslienka bolo to ,ze SOM CHCELA WEDET AKO JEJ MOZEME AKO KAMARATKY POMOCT??...trapi sa z chlapcami....no poradit jej je tazko ked robiewa to co robiewa..a plus este aj vyzera nedozretu..a mi ju necem widet traapit sa....
Povedz jej, že za chvíľu si bude na seba musieť sama zarobiť a sama sa pretĺkať ťažkým životom a to teda nepôjde takto, kreslením a vyfarbovaním, to teda nie!
A ešte jej povedz, že ak si chce nájsť dobrú partiu, tak musí ukázať, ako vie celý deň variť, upratovať, žehliť a ponožky štopkať a nie kresliť si, aká gazdinka to z nej len bude
S takym extremom som sa este nestretol .... casopis Adamko No ale asi by som to robil jak vzdy.... Postupne pomalycky treba cloveku vstiepovat roznymi sposobmi, aby si uvedomil, ze ak nevyrastie a nezacne premyslat dospelo, tak je v .......
To v pripade, ze je to kamarat a mam jeho doveru
Ak by som ju nemal, tak v prvom rade by som sa ju snazil ziskat , keby som mu naozaj chcel pomoct , lebo vplyvat sa da len na cloveka, ktory vam veri.
Predopkladam, ze taku osobu poznas a chces jej pomoct , lebo tato otazka by len tak z nicoho asi nikoho nenapadla
Hlavne ta osoba nesmiet mat pocit, ze jej pomahas, lebo keby na to prisla, spusti sa v nej obranny mechanizmus a zacne tvoju pomoc odmietat.
Nenapadne jej treba podsuvat podnety na ine cinnosti, alebo na vyssiu metu cinnosti, ktore uz robi. (prihlasit sa na kurz kreslenia ? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
dievcata asi nemaju co robit
a myslí si, že je vianočný škriatok a že sú škriatkovia,ktorí ľudom zle párujú ponožky a podobné oné veci
@sandy114 cosplay je pre fanúšikov nezáležiac od veku teda ako moc starý človek keby cosplayuje je divné ale v 22 pohoda... a s tými 15 ročnými je asi preto, že v jej veku to nikoho nebaví a ju hej tak čo...
@mcvpn vau, slušné motivačné štipko
taka detinskost!
nechcem strašiť, ale takto sa správajú týrané deti, deti závislákov, úchylov atď.
resp. rodičov, ktorí na ňu kydajú neprimeranú zodpovednosť
hlavne jej nenadávajte, nič jej nevyčítajte...........zrejme toho doma dostáva dosť
skúste jej navrhnúť nejakú zaujímavú činnosť(nie rovno diskotéku, radšej spoločenské hry)
a ak má problém s chlapcami, tak to môže potvrdiť moju teóriu, lebo také baby si riešia problém s otcom cez chlapcov, čo sú ako on........
a akl chceš, aby teba brali vážne, naozaj píš lepšie, oplatí sa to aj na VŠ!
A ešte jej povedz, že ak si chce nájsť dobrú partiu, tak musí ukázať, ako vie celý deň variť, upratovať, žehliť a ponožky štopkať a nie kresliť si, aká gazdinka to z nej len bude
To v pripade, ze je to kamarat a mam jeho doveru
Ak by som ju nemal, tak v prvom rade by som sa ju snazil ziskat , keby som mu naozaj chcel pomoct , lebo vplyvat sa da len na cloveka, ktory vam veri.
Predopkladam, ze taku osobu poznas a chces jej pomoct , lebo tato otazka by len tak z nicoho asi nikoho nenapadla
Hlavne ta osoba nesmiet mat pocit, ze jej pomahas, lebo keby na to prisla, spusti sa v nej obranny mechanizmus a zacne tvoju pomoc odmietat.
Nenapadne jej treba podsuvat podnety na ine cinnosti, alebo na vyssiu metu cinnosti, ktore uz robi. (prihlasit sa na kurz kreslenia ? )