Niekedy je to mozno lepsie spontanne, tak ako to pride, ale snazim sa aj planovat, a ked sa na niecom dohodnem, tak sa to snazim dodrzat, stalo sa ze sa aj nepodarilo, ale je to malokedy
podla nalady ale niektore veci musim mat proste naplanovane... ale väčšinou improvizujem... beriem veci tak ako pridu a bud to riesim alebo to nechám plynúť a počkám ako to dopadne... alebo tomu pomôžem... ťahám za nitky
nedá sa všetko len tak brať, jak príde plánujem, niekedy viac ako je potrebné, mám v sebe odmalička organizátorske vlohy... ktoré som si jednoducho vždy spájala so zodpovednosťou a preto ani nemám rada na ľuďoch rozvláčnosť a nezodpovednosť, bleblééb
stále plánujem dopredu... úplne všetko, i najmenšie drobnosti. pripúšťam že občas to preháňam, ale je to viac než len moja úchylka. je to súčasť mojej osoby, mojej životnej stratégie
Občas ešte mám snahu plánovať, ale už som sa tak nejako zmierila s tým že proste mi plány nikdy nevyjdu tak ako by som chcela, takže radšej to nechávam tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Niekedy neplánujem
dobry citat:
,,Ak si nenaplanujete zivot sami,naplanuju vam ho iní,,
resp.
,,Vasou zodpovednostou je kontrolovat vysledok,,
Takze dolezite veci planujem,tie menej beriem tak ako prijdu.