občas, why not akurát včera som tam bola po dlhšej dobe, lebo mi chýbal akýkoľvek sociálny kontakt s niekým iným ako tým 1 človekom (okrem rodiny), s ktorým som v kontakte každý deň
nie... pred vyše rokom som zrušila účet, pretože som tam nechodila.. a nechodila som tam, lebo to tam bolo samý úchyl a divní ľudia (smiešne, že mám odtiaľ frajera slight_smile:
pred x rokmi tam bolo super, koľko ľudí som spoznal, boli tam síce kadejaký ľudia aj úchyláci ale bolo to malé percento, no dnes už je tam viac úchylákov ako normálnych ludí, keď zene niekto napíše nejaké návrhy ok že zas nejaký nadržanec , ale už keď muž mužovi napíše kadejaké návrhy tak to už je fakt choré.
no tak ako vcera a dnes som tam bola a je to pravda sami uchylaci a nechodila som tam dlho dlho teraz mam blbé obdobie... no najdu sa tam aj fajn ludia len treba asi 100 uchylov ignorovat
Pred rokom aj niekoľkými dňami som si zrušila účet, lebo mi to zabralo jeden prázdninový týždeň a úplne som sa stala ako keby na novo závislá na tom a potom si povedala, že proste dosť, toto mi už čas a energiu brať nebude, tak som si to zrušila.... S úchylákmi som veľký problém nemala, práve naopak, stretla som tam dosť príjemných ľudí a minimálne s dvoma z nich som stále v kontakte a môj najlepší kamarát @drazoal bol tam tiež prihlásený
Ale moj brat je na tom v kuse keď je doma...a je trápny s tým...
@atep mne sa sam zrušil jeden účet, že keď tam som nebol viac ako dva roky alebo tri, nepamätám si tak sa to ruší automaticky, dokonca už aj mojej manželkin má nejaká z Brezna, hádam jej prinesie šťastie jak mojej
no najhoršie je, že ani normálne baby tam už skoro nechodia.. ako hej.. zopár ich tam je.. ale keď si chcem s nejakou písať bud je s nou ťažká komunikácia pretože zásadne odpovedá jednoslovnou vetou alebo neodpíše vôbec škoda, že sa dojebalo aj lide.cz, teraz nemám kam chodiť
@28 ale dakedy mi to chýba tie časy. Vtedy som sa spoznával s ľuďmi jedna radosť.. stačilo random napísať hocikomu a už sa kecalo vo veľkom. Od kedy mam FB tak sa skoro s nikym novým nespoznávam lebo mi príde blbé si len tak cudzích ľudí pridávať že "čau chcem pokecať"
Už zas tam chodím, keďže sa snažím spoznať nových ľudí zo svojho okolia a je to strašná bieda, ako bolo spomínané na normálnych je veľký problém natrafiť... cez ten mi bol odporučený Birdz že tu sú fajn ľudia, ale zas mi tu chýba že neviem kto je v mojom okolí
na mnohých stránkach som pokec dala ako registračný email, takže tam chodím skoro každý deň pozerať emaily
a to je asi tak všetko, s nikým si už nepíšem rpečky či jak sa to volá, lebo tam sú proste strašní ľudia poniektorí a nechce sa mi tri hodiny čakať čo sa z daného človeka vykľuje
Nechodím, 90% ľudí si nevie písať a nudí sa tam a chce sa nudiť a byť nerušený a neodpisovať... Plus príliš veľa depresívnych a skrachovaných ľudí a detí. Mám FB a moja momentálna nuda ma zaviedla na birdz... (aj to prejde).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
tak to si este nebola na omegle alebo chatroulette
Ale moj brat je na tom v kuse keď je doma...a je trápny s tým...
Raz za čas som tam šiel kuknúť ale to bolo všade polo prázdne alebo zaspamované 25+ ročnými mužmi a ženami čo hľadali "serióznu" známosť.
a to je asi tak všetko, s nikým si už nepíšem rpečky či jak sa to volá, lebo tam sú proste strašní ľudia poniektorí a nechce sa mi tri hodiny čakať čo sa z daného človeka vykľuje
mňa to tam vždy bavilo
ale to je zriedkave
pokial ide o niektore komentare vyssie,
ja to dost nechapem tento trend. Myslela som ze fb je len pre priatelov a nepouziva sa ako zoznamka.