Takže ,poviem to zjednodušene. Písal som si sňou , rozumeli sme si , pisali denne, cize taký vztah cez net. Potom to zrazu prestalo byt také ... , a uplne skoncilo. Lebo ona sa rozhodla že to nepôjde zo dna na den. Síce to bolo cez net , ale aj tak to bol
@myschka tak tak. Mne sa najviac paci ako sa niektori "muzi" vyhovaraju presne na tento styl ako opisal OP:
"Písal som si sňou , rozumeli sme si , pisali denne, cize taký vztah cez net. Potom to zrazu prestalo byt také ... , a uplne skoncilo. Lebo ona sa rozhodla že to nepôjde zo dna na den."
Bodaj by aj nie, ked za XYZ dni/tyzdnov/mesiacov to nikam neposunul. Ja mam skusenost, ze zeny to malokedy skoncia "z nicoho nic". Proste ked sa to nikam nehybe, tak finito... To iste vice versa.
Skoncila preto lebo sme spolu byt nemohli. Resp. Velmi malo ... A ona na vztah na dialku neni. Ale myslim ze skôr sa niekomu zapacila a , povedat nie ja uz mam chalana na nete je kravina. To len na objasnenie trochu.
Ok nepošlem. thx
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nie, nie, NIE!
"Písal som si sňou , rozumeli sme si , pisali denne, cize taký vztah cez net. Potom to zrazu prestalo byt také ... , a uplne skoncilo. Lebo ona sa rozhodla že to nepôjde zo dna na den."
Bodaj by aj nie, ked za XYZ dni/tyzdnov/mesiacov to nikam neposunul. Ja mam skusenost, ze zeny to malokedy skoncia "z nicoho nic". Proste ked sa to nikam nehybe, tak finito... To iste vice versa.
Ok nepošlem. thx