dala by som si asi nejaké poriadne jedlo, nejaké opekané zemiaky s niečím fajným, potom segedín, pizzu a ako dezert marlenku... a film asi nejaký čo som ešte nevidela
keby ma mali popraviť a mala by som možnosť si vybrať jedlo a film, tak by mi to prišlo úplne cynické.. veď keď ma má niekto popraviť, tak asi by mi ťažko išlo dolu krkom hocijaké jedlo, a na film by som sa aj tak nevedela sústrediť.
hlavne by som to chcela mať čím skôr zasebou (alebo ste natoľko psychopati, že by ste si to fakt dokázali vychutnať? )
ja by si dal bolonské špagety a hranolky a topinky s volským okom a fazulou a mliečnu ryžu a čokoládové mlieko a ešte dáke osie hniezdo s hrozienkami posledné jedlo treba si vychutnať a film neviem to by som musel porozmyšlať
fuu, jedlo by som si nevedela vybrať. syrovú pizzu, halušky, špagety, gyros, ryžový nákyp... a ako dezer palacinky s nutelou.
a film, to nie, filmy ma nebavia, pozrela by som si family guy ale keby to musel byť film tak les amours imaginaires (aspoň by som sa pred smrťou mohla pozerať na toho krásneho xaviera dolana)
pozrel by som si Charlieho CHaplina, a ako posledné jedlo by som si dal opekanú svinku. Potom by som poprosil o svoj vlastný revolver, ktorým by som som svoj život ukončil,...všetko za tónov kráľovskej hymny a so slovami "Boh ochraňuj kráľovnú!"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Načo všetky tie sračky okolo.
dala by som si asi nejaké poriadne jedlo, nejaké opekané zemiaky s niečím fajným, potom segedín, pizzu a ako dezert marlenku... a film asi nejaký čo som ešte nevidela
Film: Scott Pilgrim vs. The World
hlavne by som to chcela mať čím skôr zasebou (alebo ste natoľko psychopati, že by ste si to fakt dokázali vychutnať? )
Film - Spalovač mrtvol
a film buď Jednu z prvých častí Harryho Pottera (asi dvojku) alebo The Village
a asi by som si pozrela všetkých Potterov .
alebo by som si pozrela Doctora Who (čo je síce seriál, ale keď umieram, je mi to jedno).
a film, to nie, filmy ma nebavia, pozrela by som si family guy ale keby to musel byť film tak les amours imaginaires (aspoň by som sa pred smrťou mohla pozerať na toho krásneho xaviera dolana)
a film? neviem no, nejaku komediu asi