Mam taky blby probleem,bol som v nemocnici a robili mi test na drogy
Z mocu mi zistili morfin a heroin
Nikdy v zivote som nic take nemal,ked som sa zamyslel ako je to mozne napadlo ma ze som zožral cely makovik den alebo dva pred testamy
vsetci sa tvaria mudro, ale.. su nejake zlozite sposoby ako to v labakoch rozlisit, ale klasicky test na opiaty reaguje rovnako na heroin ako aj na makovu strudlu.
Opiaty z maku sa podobaju na heroin. Ucinki by mali zmiznut do 3-5 dni. Viem to lebo som minule kukal pokusi z mytov ( na joj plus o 18:10 - borici mytov) a skusali tam mak ako drogu- ano/ne. A vyslo im ze ano! Kvoli maku uz prislo par 100vek ludi o pracu
Z makovnika sa este nikto narkomanom nestal, iba si mi pokazil chut na makovniky. Skor si spomen ci si sa nejaky ten piatok neopil a nevyskusal aj nejake drogy.
@hellium presne tú časť z mythbusterov si pamätám, ale tam toho pojedli podstatne viac než len 2 makovníky , každopádne dakujem za vysvetlenie ^^ @hetfield sorry nevyznám sa v drogách
@glamorous ono závisí aj od pôvodu toho maku, niektorý je oveľa silnejší... (a samozrejme aj od metabolizmu konkrétneho človeka)
a tie ich bagels majú menej maku než pravý makovník » encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
@jednoducholubo heroín sa v tele do pol hodiny mení na 6-monoacetylmorfín, ktorý pri týchto testoch tiež detekujú, ten sa zas do cca 2 hodín mení na morfín - dočítala som sa, že v moči a krvi vydržia tak 3-4 dni
(z vlasov to vedia zistiť aj do troch mesiacov)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
vyžiadaj si test z vlasov
» www.bidmc.org/YourHealth/Ther...
@glamorous @jancek
takže: morfín (degradáciou heroínu v tele) môže byť prítomný v moči až 60 hodín od užitia veľkého množstva maku
@hetfield sorry nevyznám sa v drogách
a tie ich bagels majú menej maku než pravý makovník
» encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
A nevies ako dlho sa v tele (v moci a krvy) drží heroin ?
(z vlasov to vedia zistiť aj do troch mesiacov)
ale neskúšaj to