Už dosť dlho si dávam otázku prečo učiteľky jedných študentov tak majú radi aj keď nesú nejaký dobrý študenti ? A nesú ničím zaujímavý . Prečo na niektorých tak sedia a vôbec im nič nespravili . Sú na vine učiteľky bude to ich povaha alebo vkus skús
hmm niektoré učiteľky sedia pre to že sa niekto zle učí, niektoré za to asi že sú jej nesympaticky a tak.. a zas niektoré nesedia vôbec.. iba ak.. ako povedal @fxx tak na stoličke
Podla mna sa o tom dá povedať len toto...
...učitelky sú v dnešnom čase šikanované žiakmi podla mna už to neni to kedy žiak nemohol povedať nič aby neschytal po prstoch...proste žiaci sú drzí a tím to vťdy prejde ale o tích ktorý si povedia svoj názor a učitelke to nevyhovujre, prretože tie si samozrejme nič nepriznaju, tak o tých sa dá povedať že na nich sedia ja to viem som jedna s tých vždy som tá problemova a ked je niečo som prvá ktorej sa pýtaju na vysvetlenie je mi z toho zle a to len preto že si poviem svoj názor a oponujem učitelke a to samozrejme nemaju radi šak to šeci poznáme...vždy je to len o tom kto komu sadne a kto nie..myslím kto bude u učky naj a kto out...niekto by mohol aj povedať že ju zabije a ona to bude ignorovať ale ja možem len povedať dobrý den a ona sa bude pýtať čo tým zase sledujem ako minule....no proste to je moj názor
ja som podla slovencinarky nevychovana lebo som sa jej spytala preco sme nepreberali cervantesa-dona quichota ci jak s ato pise vobec namho nespomenula ale podla nej som nevychovana a to ej ku mne ete zhovievava a pisomku nam dala taku ze to az boli skor dejepis ako slovina
no mna jedna ucitelka nemala rada..nesedela na mne..v poho znamky mi davala take ake som mala..nekedy som sa aj cudovala ze ake dobre..ale neviem nikdy som jej nist neurobila..ale vzdy na mna nadavala...ja neviem na exkurzii sme sa do 4 rana vypravalo 10 bab a potom nadavala jedine mne...aj mi chcela dat pokarhanie zato...a proste dost ma to stvalo ze na mna bola totalne hnusna...keby viem aspon ze preco..no asi som jej nebola sympaticka
@ivaanushka Suhlasim toto iste sa stava mne , Pridem na anglictinu , predtym na hodine jej povedali ze je tucna pica a nic , ja jej len odpoviem ze si nejdem kupovat ziadne knihy na jej predmet pretoze to ma zabezpecit skola a nie ziasi si maju kupovat co im kdo nakaze , ona ma zato skoro vyrazila z hodiny a povie mi ze ak si nekupim co ona chce ze budem neklasifikovany Demencia u iektorych ale vseobecne ich lutujem toto co sa deje na skolach uz je humus , by som to tam postrielal skoda ze zo sprostostou ziakov rastie aj sprostost niektorych ucitelov
Ja skôr nechápem prečo učitelia majú tak radi tých čo sa "dobre" učia. Tým myslím to že bez ťahákov a podvodov by sa tak dobre neučili, a predsa im vždy nejaké chyby odpustia. Napríklad u nás v triede máme dvoch takých. Na matike sa opýta učiteľ radšej tých čo sa "neučia" dobre (aké sprosté slovo)aby ich mohol viac zdeptať a keby sa opýtal tých lepších tí by to nevedeli tiež. Nie, nikomu nezávidím, bože chráň, len keď vidím tú nespravodlivosť tak mi vrie krv...
A úplne najlepšie je keď učiteľ dá z písomky alebo zo slohu tomu čo sa snaží päťku a tomu čo to opíše dvojku...
niektorí si to zaslúžia...aj moja spolužiačka ktorá snáď na každú učitelku hovorí že na nej sedí...nie že na nej sedia, ona si sama o to žiada keď je taká prijebaná a drzá socka...na mne nikto nesedel, nemal dôvod na to
lebo ziaci vylamali vsetky stolicky ...ale nie vsetkym vam dam radu!treba len klamat a vtierat sa!!!...ucitelka ponuka bonusovu ulohu...pani Kravickova ja by som ju spravil ale nebudem doma cely den...no ma to uz niekto vypocitane tento priklad?..ja to mam!...pri k vam ale mas to zle...ano?a kde som spravil chybu?...predstierany zaujem a snaha a mate vyhrane ...skoda ze som nato prisiel az po strednej...a este:preco nemas ulohu?!prepacte uz sa to nikdy viac nezopakuje...naozaj...pokora! dalsi dolezity bod!,a co este take...sklamanie,pan celka mne chyba jeden bod...som sa to ucil cele dni,a neviem co sa stalo(bod neda ale aspom vidi ze vas to mrzi a pri najblizsej odpovedi mate znovu vyhrane!!!)
je to neprofesionálne. na druhej strane istej miere subjektivity sa zabrániť nedá, práve naopak - pri tak individuálnych subjektoch ako žiaci je to do istej miery aj žiadúce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
...učitelky sú v dnešnom čase šikanované žiakmi podla mna už to neni to kedy žiak nemohol povedať nič aby neschytal po prstoch...proste žiaci sú drzí a tím to vťdy prejde ale o tích ktorý si povedia svoj názor a učitelke to nevyhovujre, prretože tie si samozrejme nič nepriznaju, tak o tých sa dá povedať že na nich sedia ja to viem som jedna s tých vždy som tá problemova a ked je niečo som prvá ktorej sa pýtaju na vysvetlenie je mi z toho zle a to len preto že si poviem svoj názor a oponujem učitelke a to samozrejme nemaju radi šak to šeci poznáme...vždy je to len o tom kto komu sadne a kto nie..myslím kto bude u učky naj a kto out...niekto by mohol aj povedať že ju zabije a ona to bude ignorovať ale ja možem len povedať dobrý den a ona sa bude pýtať čo tým zase sledujem ako minule....no proste to je moj názor
A úplne najlepšie je keď učiteľ dá z písomky alebo zo slohu tomu čo sa snaží päťku a tomu čo to opíše dvojku...
A niektore, pretoze si poviem svoj nazor...
Ale inak sa snazim s nimi vychadzat dobre
ale nie som rad že som sa zatial s takým niečim osobne nestretol