myslím že aj ja to tak niekedy robím, v podstate mám síce klud, ale nakoniec sú problémy ktorým sa ujsť nedá, a utekaním si len nasadzujeme ružové okuliare, ktoré ak si nedáme niekedy dole, tak sa ďalej nepohneme
Zovšeobecnené... ale popravde som presne ten typ problémy riešim na poslednú chvíľu...asi preto lebo sa nimi nerada zaoberám a keď už prihára, potom sa do toho pustím
ľudia vraj míňajú 80% energie na problémy, ktoré dokonca ešte ani nie sú ... ja na problémy všeobecne míňam maximálne 10% a život je takto ľahší
lebo sa boja riesenia..a nasledkov a vsetkeho okolo ale ak niekomu zalzi povedzme na niekom a nieco sa medzi nimi stalo tak to vyriesi...neda mu to spat ako mne ale co sa tyyka vecii tak asi tie nasledky
no prečo asi? je to predsa oveľa jednoduchšie jak sa "zbytočne" s niečím trápiť.. dnes je žiaľ väčšina ľudí takých že radšej sa tvária že je všetko OK a nič ich nezaujima a potom to tak aj všetko vyzerá
Ako ja to tiež robím, furt a stále už by som si od toho mohla odvyknúť, a sama neviem prečo, možno sa bojím samotného problému, možno riešenia, možno toho, že skončí istý stereotyp, možno preto, že som slabá po psychickej stránke, možno, lebo je to jednoduchšie niekam vypadnúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ľudia vraj míňajú 80% energie na problémy, ktoré dokonca ešte ani nie sú ... ja na problémy všeobecne míňam maximálne 10% a život je takto ľahší
lebo ludia su boty. Nemaju chip urceny na riesenie problemov... Ale este lepsia otazka znie... preco si ludia vytvaraju problemy?
Ale vlastne podľa toho, aké problémy myslíš.