...že ste úplne sami na pieskom vyhriatej pláži a máte si vybrať jednu osobu, ktorá by tam bola s vami...nikto nikde, iba moreeee...sumiaceeeee....vlny vlniaceee kto by to bool? povoleny je ktokolvek zijuci na tejto planeete taak...?
Podobne ako holyknight, ale musi mat prijemny hlas, lebo nemam rad ked musim pocuvat ludi s neprijemnym hlasom :/ A musi mat paradnu postavu a krasnu tvar bez pouzitia mejkapu, selijakych skraslovadiel, postava dobra bez push-upky
ja by som tam chcela niekoho koho som absolutne nikdy nevidela a koho tym padom ani nepoznam.. len nech je to chalan v mojom veku priblizne... (kebyze je to moj tajny "ideal", nebolo by to na skodu.. )
ale, hm, asi by som chcela foxa muldera : ...on je proste večná platonická láska, najstaršia zo všetkých tých lások, čo už mám ...a milujem jeho humor!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
George Lucas
ten by bol super, dobry pokec o SW
a k diskusii...no hadam to mlade sexi dievca
ale, hm, asi by som chcela foxa muldera : ...on je proste večná platonická láska, najstaršia zo všetkých tých lások, čo už mám ...a milujem jeho humor!
Ale nenamietal by som keby sa zrazu nečakane predomnou zjavila nejaká super hawaijská tančnica aj s velkou misou exotického ovocia