Predstavte si že vás omrzi žiť a že sa rozhodnete prepadnúť vašu školu/prácu.... Aby ste sa pomstili spolužiakom/kolegom a aby ste si ešte nastrieľali atď... Rátate s tým že vás niaky sniper odbachne, a to aj chcete aby sa stalo na konci... A zrazu budú m
ak by takyychto kretenov bolo dostatocne vela na svete, tak by som ich dal do jedneho mesta, nech sa pravidelne tam strielaju.
ako fakt, vacsiu prijebanost tento tyzden som este necital a to som sa dost smial tento tyzden uz. to ked niekto chce zomriet, tak musi zakonite zabit popri tom aspon 3och ludi, pozadovat vykupne ? sak sa jebnem z mosta a hotovo, co su toto za picoviny
@7 rozhodne je, mozno by bola podobne prijebana, keby som sa pytal, ze ci bezne si niekto pri naberani vody rozreze nohu, zabije suseda a pyta vykupne telefonicky od random cloveka zo zlatych stranok
@10 na tu otazku som ti odpovedal ty kokot "ak by takyychto kretenov bolo dostatocne vela na svete, tak by som ich dal do jedneho mesta, nech sa pravidelne tam strielaju."
to len ty teraz si strasny pan kapitan, ani trolling ti nejde, nic ti nejde, obes sa uz
a nemyslim si, ze je to tym, ze nevieme citat...chapem, ze to myslis ako cisto priklad a chces pocut len odpoved a nic ine...ale taketo veci si
normalny psychicky zdravy clovek ani nevie poriadne predstavit a vzit sa do toho...resp. ani si to nechcem predstavovat lebo je to ciste psycho, uplne abstraktna situacia takze ti odpovedat nebudem/neviem
a ked zakladas (specialne taketo chore) forum, tak rataj s tym, ze ludia ti nebudu odpovedat presne podla tvojej nakolkovanej formulky, a nemusi to byt vobec tym, zeby nerozumeli...
keby som sa hypoteticky dostal do takejto bizarnej primitívnej situácie, čo by bol vlastne najskôr vplyv nejakých liekov alebo niečoho nadpozemského, tak by som sa asi vzdal
ale čudujem sa sám sebe, že som normálne odpovedal
@n0win0u tak mne je to jedno, co za reakcie budu od neho nasledovat, kedze o ich vypovednej hodnote sme sa uz presvedcili ...a nesledujem to tu nejak uz, ci je troll ci co, tak som odpovedala spontanne
sory neviem sa nejako logicky preniest cez to.'omrzi ma zit i idem prepadnut skolu/pracu koli pomste s tym ze idem ukoncit zivot '.je to prepad alebo pomsta kamikaze?a zatiahnes aj vykupne do toho.toto je jeden velky salat nesuvyslych veci , kde uz radsej nestem pisat bo zmagoriem
Priateľu, jedinca s bujnejšou fantáziou som snáď ani nevidel. Vo vašom prípade by som však asi zvolil možnosť samovraždy,...a to hneď z niekoľkých dôvodov.
1. Preto, že Vás takáto megagalaktická vagínovina vôbec napadla...
2. Podľa nicku ste homosexuál, prinajlepšom transvestita,,,
3. Kvôli prvým dvom dôvodom by ste nemali manželku.
4. Kvôli prvým trom bodom by ste nemali ani dieťa..
5. Tým pádom ste pre spoločnosť nepotrebný, nedokážete triezvo uvažovať, neviete ovládať svoje reprodukčné orgány....
Zvážte prosím svoju sebalikvidáciu bez toho, aby ste museli zaťažovať štátny rozpočet a strieľať ľudí...
@dokonalygentleman ale ty si to mas predstavit bezohladu na to ze je bez par 'koliecok v hlave'.a ked sa ti bude taketo daco predstavit tak budes nadclovek asi
Keby ma omrzelo žiť, tak ma v žiadnom prípade nenapadne vykynožiť aj 100 ďalších ľudí. Ty mi prídeš ako ten kokot čo vystrielal v USA školu, kde bolo kopec malých detí a potom odjebal seba..
@sexywoman ja nechápem, však si napísala prvú vetu že predstavte si, že vás omrzí žiť.. a o pár viet na to že by ste mali rukojemníka?? načo by som mala nejakého rukojemníka? veď to by som iba chcela všetkých odbachnúť a seba by som zabila nakoniec
niečo pod. "THE LIFE BEFORE HER EYES" , skrátka určite cela "uväznená" skupina by nemala umrieť, čo môže byť horšie ako mať celý život pred očami ako zomrel naj. kamarát a pod. .. proste ten film vystihuje všetko...
určite by som nechcela vrátiť čas, lebo keby som sa už rozhodla tích ľudí zabiť naplánovala by som si aj útek takže nepremýšľam od polky toho čo si napísal lebo by som na to mala dobrý plán a aj komplicov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ako fakt, vacsiu prijebanost tento tyzden som este necital a to som sa dost smial tento tyzden uz. to ked niekto chce zomriet, tak musi zakonite zabit popri tom aspon 3och ludi, pozadovat vykupne ? sak sa jebnem z mosta a hotovo, co su toto za picoviny
uz dlho som to nenapisal vlastne na birdzi, je dobre oprasit staru dobru birdzovsku frazemu :
"Chod sa obesit prosimta"
dik
to len ty teraz si strasny pan kapitan, ani trolling ti nejde, nic ti nejde, obes sa uz
a nemyslim si, ze je to tym, ze nevieme citat...chapem, ze to myslis ako cisto priklad a chces pocut len odpoved a nic ine...ale taketo veci si
normalny psychicky zdravy clovek ani nevie poriadne predstavit a vzit sa do toho...resp. ani si to nechcem predstavovat lebo je to ciste psycho, uplne abstraktna situacia takze ti odpovedat nebudem/neviem
a ked zakladas (specialne taketo chore) forum, tak rataj s tym, ze ludia ti nebudu odpovedat presne podla tvojej nakolkovanej formulky, a nemusi to byt vobec tym, zeby nerozumeli...
filip
ale čudujem sa sám sebe, že som normálne odpovedal
keby som sa rozhodol, že sa chcem zabiť, tak to pôjdem uskutočniť až keď viem, že nemením názor každých 10 minút
no a keby som bol v tej situácii, že fakt sa nechcem zabiť, tak sa nezabijem a asi sa nechám zatknúť... podľa toho aké šance na útek by som mal
1. Preto, že Vás takáto megagalaktická vagínovina vôbec napadla...
2. Podľa nicku ste homosexuál, prinajlepšom transvestita,,,
3. Kvôli prvým dvom dôvodom by ste nemali manželku.
4. Kvôli prvým trom bodom by ste nemali ani dieťa..
5. Tým pádom ste pre spoločnosť nepotrebný, nedokážete triezvo uvažovať, neviete ovládať svoje reprodukčné orgány....
Zvážte prosím svoju sebalikvidáciu bez toho, aby ste museli zaťažovať štátny rozpočet a strieľať ľudí...
S takýmto myslením urýchlene navštív psychológa
Inak ludia ja som toto natočil na video tuto diskusiu a to dám asi na youtube, lebo toto je fakt dobré.. .
"neviem odkial by ste mali pistol, neviem prečo by ste TOTO UROBILI (akože si to máte len predstaviť, otázka neznie že či by ste to urobili... "
A vy: Ja by som to neurobil....
Na tomto sa ludia pekne zasmeju...
Když sem volal, stáli nekde u stáje...Kolem byli krávi.
ten kto má čas premýšľať nad takými kokotinami, maká málo a nerobí dosť pre svoju rodinu...