Aká je podľa vás priemerna výška a vaha na 15 rokov? 15, to su deviataci ne? A neprídu vám všetci akýsi na svoj vek malý? alebo sa to zdá iba mne?? Mám jedného kamoša co mal akurát v októbri 15, a on môže mať tak cca173/4 cm a cca 65 kg.. Je to dosť na
takze 1.ten kamos si ty.
2.uz viem teda kto si , 15 rocne detsko ktore je fascinovane vojnami, riesi tu svetove velmoci ako su na tom po vojenskej a ekonomickej stranke..ptitom si ale evidentne uplny chudacik, malicke 15 rocne decko. 173 cm a 65 kg ja som v 15 mal 180-80 teraz 187, 94 kg, som poriadny chlap narozdiel od teba chudacik..
a tvoje iq je taktiez velmi nizke, nakolko tvoj mozog nedokaze pochopit ani to ze niekto narastie skor, niekto neskor, su vyssi ludia a nizzsi, chudsi a tucnejsi.. mozog mas na urovni 10 rocneho chlapca.. aj sa hras s vojacikmi ze tito su usa a tito rusko a predstavujes si pri tom ze to je 3. sv vojna?
Na 15 tých 172 cm či koľko stačí ale aj mne prídu nevyspeli oproti tým co tu boli pred 5-tymi rokmi.... ale nie výškovo, ale vtedy mali viac mužské postavy akoby ale niaky vyšší mi nikdy neprišli, keď si vezmes ze muž rastie do cca 18-19 rokov tak 172 cm v 15 je dosť, ...@hladimistr tebe co je ty vole nič v zlom ale to je akoby si bol niaka zakomplexovana 13-tka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2.uz viem teda kto si , 15 rocne detsko ktore je fascinovane vojnami, riesi tu svetove velmoci ako su na tom po vojenskej a ekonomickej stranke..ptitom si ale evidentne uplny chudacik, malicke 15 rocne decko. 173 cm a 65 kg ja som v 15 mal 180-80 teraz 187, 94 kg, som poriadny chlap narozdiel od teba chudacik..
a na 15 rokov je 173cm fajn, moji spolužiaci boli v 15 o pol hlavy nižší než ja
Alebo fake.