no oproti koncu roku 2009 bol 2010 určite lepší. Celkovo by som ho zhodnotila skôr dobre, nebolo nič veľmi negatívne, naopak pár vecí sa začalo uberať správnym smerom.
veľa dobrý veci ale aj dosť zlých, ale v konečnom dôsledku viac dobrých... ale stále stále sa mi nepodarilo zmeniť jednu vec a nevidím to ružovo ani na rok 2011 možno až 2014
vela nepodarenych vztahov, vela uletov, vela zmien, vela zazitkov, vela chyb, vela nalad, vela pochybnosti, mnozstvo dni, kedy som sa so sebou nedokazala zmierit, jedna osoba...
bol to najhorší rok, plný sklamania, smútku, plaču, smrti, nešťastia, rozchodov, stroskotaných kamarátstiev, blbých dní, ale na druhej strane aj skvelých okamihov, nových ľudí, nových zážitkov a miest, no tých zlých vecí bolo viacej
noo.. rozhodne by som vynechala máj-jún zopakovala by som si rada niektoré víkendy... a tak ... zatiaľ to bol najblbší rok aký som mohla zažiť... alé jak sa hovorí, hlavne že sme zdraví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A najlepšie bolo od konca mája, do augusta. A najkrajší deň: 2. júl.
inac stasny novy rok setkym
myslím že taketo niečo u nas nikdy nebude
prechadzas mojou davnou fazou.. o chvilu ta postretne dlhodoby vztah.. len sa treba pozviechat
ale voči roku 2011 mám veľké očakávania
vymaz tent orok, vymazes aj mna...