ano, rozmyslal a dospel k tomu, kazdy clovek je v sebe dobry (kto tuzi, aby mu robili zlo) lez ludia volia casto zlo, kt. je lahsie konat ako dobro, trosku ich to upokoji, ale stastni nie su (klo - nie je skutocne stastie)
mozno je to kvoli tomu ze som sa za posledny rok dost zmenil, zacal som vnimat situaciu okolo seba, nielen byt zaskatulkovany vo svojom malom svete... myslim ze nad takymito vecami by sa mal zamyslat kazdy
odkedy poznám výrok, asi od Shakespeara, niečo v tom zmysle, že: "na svete neexistuju dobre a zle skutky, pretoze dobrymi a zlymi ich robi len nase myslenie." sa nad touto otazkou, ci som dobry alebo zly clovek, vobec nezaoberam, lebo voci niektorym ludom som hrozne zly, ale voci sebe by som bola dobra, cim vznika konflikt zaujmov a zblaznit sa nechcem
@sugy1 tu sí nájdi list Igorovi...tieto tvoje životné otázky vyriešil už Egon Alter...ale ak chceš mať naďalej krásny a ľahký svet a počúvať košický pop, tak to radšej nečítaj, mohlo by ti to ublížiť» goo.gl/fQ3n2...
vzdy som si myslela ze ked budem k ludom dobra a mila tak budu oni taky tiez na mna, ale teraz zistujem ze to tak nie je, preto sa snazim byt dobry clovek ale realista..jednoducho clovek nemoze nechat na sebe orat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
lebo som
mohla som byt horsia aj lepsia
mozno je to kvoli tomu ze som sa za posledny rok dost zmenil, zacal som vnimat situaciu okolo seba, nielen byt zaskatulkovany vo svojom malom svete... myslim ze nad takymito vecami by sa mal zamyslat kazdy
Niekedy sa zas zobudim a mam pocit ze som priserne zla a mam taku potrebu sa za vsetko ospravedlnovat aj ked som vlastbe nic zle neurobila.
Neexistuju zli a dobri ludia..
ver mi, takto zle dopadneš
k veci: ja som priemerná.........proste sa do takej role pasujem......
ale vysledok toho by som nerada pisala verejne.