poznám jednu stránku kde je to tak krásne rozpísané od dneska až po X rokov dopredu, každý rok je nejako "naplánovaný" čo sa asi stane, je to premakané ale stránku nepoviem
iba skopčím, bohužiaľ je to v angličtine takže lenivci smola a angličtinári čítajte :
@moonbeam ja nemôžem z tých jej proroctiev. ja viem, ako že človek nikdy nevie čo za šialenosť sa stane, ale už len tie niektoré jej predpovede sú príliš trafené
minule som sa nad tym zamyslal...predtym som mal dojem ze tymto tempom svet zanikne ale potom som sa zamyslal ked som pozeral vseliake tie serialy o zmene od roku 2000-2010. ked sa nato pozriete tak su obrovske...technologicky sme postupili velmi rychlo....a zoberte si aj 20. storocie v 30tych rokoch ludia hovorili ze bude koniec sveta ekonomicke krizy vsetko znicia, bude hlad, vojny...vsetci zomrieme...a sme vari dnes chudobni? alebo mrtvi? myslim ze nie....a dokonca aj otom ze ci sa dozijeme roku 2100 sa da diskutovat lebo nanotechnologie a medicina sa velmi slubne vyvijaju...dokonca uz poznaju gen, ktory sposobuje starnutie...dokonca sa im uz podarilo ho aj vypnut...skusali to na mysi a podarilo sa to...a nanotechnologia moze byt raz na takej urovni ze nam bude nahradzat imunitny system a regenerovat bunky...je to proste velmi kadejake...hlavne neverte tomu ze v roku 2100 tu uz nic nebude....ja si myslim ze nas caka pekna buducnost....len sa bojim jednej veci...ze po vytvoreni AI a jej zdokonaleni oproti ludskemu mozgu nas stroje vykiluju....lebo ved sa zamyslite co by sme robili bez akychkolvek elektronickych strojov....totalny kolabs...ale myslim ze nato im vymyslia vedci nejake brzdiace clanky, ktore by fungovali tak ze by im nedovolili chapat urcite veci....ale mozno sa nato koli financiam vyseru a budeme ako v metrixe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
..kvak..
1. nejaky asteorid pride na navstevu
2. na Zemi budu prevladat kriza, maximalna kriminalita a vytazene neobnovitelne zdroje, ludia budu zomierat na choroby
3. ludia objavia v blizkosti obyvatelnu planetu a to tam zamoria
4. z mora vylezie prisera a pozerie nas
5. globalnym oteplovanim zanikne pevnina a vacsina ludstva zahynie
a ine
iba skopčím, bohužiaľ je to v angličtine takže lenivci smola a angličtinári čítajte :
HOVNO bude !
@depropex tu to mas na tacke have fun
» www.mysteria.sk/readarticle.php...