v írsku som nosila a neboli vôbec pekné..raz v nich bolo zima raz teplo..ale keby to mali byť také ako v amerike..čo ja viem..nie každému by sa páčilo to isté a niekto by si rád na seba hodil len jeansy a tričko
ja by som ich prijala.. lebo keď občas vidim niektore baby, jak chodia doobliekane do školy, no des.. a aspoň by nebolo tolko šikany na školach podľa mňa..
toto sa tu už koľkokrát riešilo. Okrem toho, uniformy, by mohli byť reálne akurát tak na súkromných školách. Štátne školy zo svojho biedneho rozpočtu na nich určite nemajú, a viem si predstaviť ako by asi boli nadšení žiaci keby mali nariadené platiť si cez 100 € ročne za uniformy.
myslím si, že uniformy by sociálne rozdieli nezakryli, pretože to či dieťa pochádza z bohatej rodiny alebo chudobnej sa viac odzrkadlí na rôznych elektronických hračkách, alebo už len tým či si môže každý den kupovať desiatu v bufete alebo mu mama balí chlebík aaaaaatakk dalej...
a podla mňa školské uniformy potláčajú kreativitu a rozvoj osobnosti mladých ľudí.
u nás sa zavádzajú uniformy .. a ako niektorý podotkli .. áno chodím na súkromnú .. a bude to u nás reálne od septembra .. preto som chcela vaše názory dakujem
máme uniformy, ale je to skôr unicolor lebo si všetci nosia to čo chcú, keďže sa povolili čierne nohavice (navy blue sa zháňali ťažko)...a tak sa teraz idú zavádzať nové. Ale mne je to už fuk, keďže končím...no a podľa mňa je to fajn, lebo nemáte problém s tým čo ráno na seba, proste máte málo vecí na výber a o rozdieloch, no aj to, že nerobíte rozdiely medzi študentami...a kto chce byť in tak si dá doplnky a hneď je iný ako ostatní... inak voči nim nemám žiadne výhrady (aj tak namiesto bieleho trička nosím čierne)
@enos presne..statne skoly by na to peniaze nemali a zas žiaci niektorí tiež nie.. ale zas ked si vezmeš že kolko minieš penazi na oblecenie ktore nosim do skoly.. zas..
Má to svoje plusy aj mínusy... Šlo by to, keby boli peniaze, to je pravda... A keby s tým súhlasili všetci.. Mne osobne sa uniformy páčia len v amerických filmoch... .. Tam vyzerajú dobre, ale keď som videla fotky aké je to reálne.... Každopádne by som si to chcela aspoň načas skúsiť...
ja som za....súhlasím s názormi, ktoré tu už boli spomenuté, že štátne školy by na to asi nemali, aj s tým, že kto chce byť individuálny, cestu by si našiel a rada by som poopravila tú dezinformáciu o Amerike. Školské uniformy sú totiž dominantnou Británie a nie Ameriky. V Amerike ich majú len na súkromných školách, zatiaľ čo v Británii aj na štátnych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a podla mňa školské uniformy potláčajú kreativitu a rozvoj osobnosti mladých ľudí.
a fuj
a basta!
ale tiež by ma asi jeblo keby sa u nas zaviedli, že potom načo mam celu skrinu oblecenia