Slobodu si predstavujem ako keď..:
..môžem vyjadriť svoj názor, bez ujmy na zdraví (nie že by sa mi to stalo..ale.. )
..nik ma neobmedzuje
..môžem sa slobodne rozhodovať
..nik ma stále nebuzeruje
..fyzicky som "voľná" (môžem si behať "kade-tade".. )
..nik ma duševne ani fyzicky netýra..
..tí čo sú bez záväzkov, môže byť sloboda ako pocit, že na nikoho nie sú viazaní..tak si užívajú "samotu"
Vedieť sa postaviť na vlastné nohy a ísť ďalej...krásny pocit slobody keď si zarábate sami na seba,staráte sa sami o seba a niktoo vám do toho nehundre..ale i tak doma je doma a ak sa s rodičmi dá dohodnúť, sloboda je trávenie času podľa mojich predstáv
kazdy chce byt bez rodicov ale ked sa niekto dostane do nejakych sraciek tak mama,tato pomoooc budte radi ze rodicov vobec mate.sloboda sa da zazit aj s nimi
ale k teme by som sa vyjadril ako @misho777.s takym niecim suhlasim
@Misho777 to napísal celkom pekne..a výstižne...no ked to mam povedať svojimi slovami, tak u mňa pojem sloboda vyvoláva také pozitívne pocity, ísť si kedy chcem, s kým chcem, kde chcem, na ako dlho chcem bez zdĺhavých otázok vysvetlovania a výčitiek rodičov (môžu povedať svoj názor, ale nie ma obmedzovať ako keď som bola malé decko)...to slovo sa mi spája s dobrodružstvom a užívaním si (i ked nie vždy to tak musí byť, u mňa sa to spája takto)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
..môžem vyjadriť svoj názor, bez ujmy na zdraví (nie že by sa mi to stalo..ale.. )
..nik ma neobmedzuje
..môžem sa slobodne rozhodovať
..nik ma stále nebuzeruje
..fyzicky som "voľná" (môžem si behať "kade-tade".. )
..nik ma duševne ani fyzicky netýra..
..tí čo sú bez záväzkov, môže byť sloboda ako pocit, že na nikoho nie sú viazaní..tak si užívajú "samotu"
Atď...
ale k teme by som sa vyjadril ako @misho777.s takym niecim suhlasim