je mi to jedno.. ja som si za tento zivot uzil dost, mal som sexu kolko som chcel. zazil som aj lasku aj ked len na kratko a teraz som spoznal fakt super dievca s ktorou to mohlo byt perfektne, ale ja chcem inu, ale tu mat nemozem ...
@mojdedo zivot je boj !!! ci uz vojna budbe alebo nebude... clovek by mal neustale bojovat. Byt v strehu a nebojacne ist za svojim cielom aj cez mrtvoly aj ked uz vyzera byt vsetko stratene. Ked sa zda ze je vsetko vpici pride nieco co ta ako blesk z jasneho neba posunie vpred...
ludia tu reaguju na zajkauska a nevidim tu odneho ani jeden prispevok? pritom viem ze ma blokuje... az je toto pravda a konentuje nieco pricom nic nevidim,tak je toto najvacsi fail birdzu
@jarmulkazidan jaj tak...no aj tak je to od birdzu kravina,dat sem takuto moznost nezmyselnu ... tak vo fore mozes zmazat prispevok ale sboj status nie
Mne je to tiež jedno, lebo ma začala tak brutálne trápiť tvoja situácia, že vojna sa mi zdá ako najmenej dôležitý problém tejto doby. Pche. Čo je pre ľudstvo skutočne dôležité je otázka, čo urobíš. Budeš sa snažiť o tú čo mať nemožeš? Alebo v záplave horkých sĺz potlačíš srdce do úzadia a budeš s tou, ktorá si ťa zaslúži dúfajúc že láska sa objaví. Ja by som ti odporučila druhú možnosť ale počkám ešte kým sa vyjadrí Oprah aby som nepredbiehala.
@mixelle uvidime ako to dopadne s dominikou zivot je ako telenovela v kazdej casti sa dozvies nieco nove. Vyhoda je ze to mozes ovladat (do urcotej miery) take mi drz place mozno coskoro spoznam svoju nastavajucu (ak mi to nedojebe Putin s raketami)
@xxar3s pokojne zacni s tym umieranim, najlepsi je osobny priklad, inak si o tebe budu mysliet ze si nejaky debilko co vypisuje po nete drísty, a to predsa nie si...
@melancholik
nechápem ako je to možné, že ťa blokujem, keby, že to tu nenapíšeš ani o tom neviem....
jediný ktorý ma srdečne nasiera už roky je Mcvpn a je aj jediný koho mám bloknutého, no...
teba mám predsa rád a ti fandím
Vy ste zrejme na tú tretiu svetovú nadržaní ako psi keď večne už roky tu vidím milióny diskusii o tejto téme. Ale veď nás to všetkých prejde keď dostaneme povolávacie rozkazy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A hento...hovoris jak keby cely zivot bol len o sexe a o zenskych
nechápem ako je to možné, že ťa blokujem, keby, že to tu nenapíšeš ani o tom neviem....
jediný ktorý ma srdečne nasiera už roky je Mcvpn a je aj jediný koho mám bloknutého, no...
teba mám predsa rád a ti fandím