Ako riešiť túto situáciu? Proste ja som úplne karieristický typ... Chcem byť dobrá v tom čo robím... No občas človek potrebuje pomoc... Teraz sa nachádzam v situácii, ked strašne túžim niečo robiť... Mala som to vymyslené ako to pôjde, no nevyšlo to... Te
@ to sa nedá... mám svoj sen, ktorý chcem aby sa splnil... a takto sa bojím že ak stratím další rok, už bude neskoro... áno áno nikdy nieje neskoro ... len proste
to je zivotna lekcia. ked sa zameriame len jednym smerom a vkladame do toho privela energie, urobi to bum. clovek sa musi naucit nestotoznovat sa s tym, co chce alebo co pokaslal (teda so svojimi uspechmi, padmi, karierou, socialnym statusom ci rolou a pod.) a rozlozit si svoju energiu.
neviem sice, o co slo, ale v zivote mas dost moznosti na to, aby si si nasla sposob, ako ist dalej a neopustala sa pre to, ze ti nieco nevyslo. to je detinske.
vies kolko planov sa mi posralo len toto leto ? ale nedepkujem hned vstanem a idem hladat inu cestu ako to dosiahnut... je jedno kolkokrat sa to poserie je vela moznosti netreba kvoli neuspechu depkovat, je to vyzva keby to bolo lahke je to nudne
@5 Takýto princíp funguje aj v ekonomických záležitostiach. Mnohí miliardári sa dostali k svojmu majetku práve tak že dokázali rozložiť investície do rôznych smerov a nespoliehali sa len na jednu možnosť.
Aj mne sa viackrát stalo že keď som niečo naozaj veľmi chcel tak ma tá vidina úplne zaslepila a dosral som to na plnej čiare
Vždy bude x ďalších vecí, ktoré by si chcela robiť radšej alebo proste niečo nebude vychádzať tak ako má, proste si musíš povedať, že kašleš nato, nieje to easy ale treba to spraviť, potom zistíš, že to bola dobrá voľba
Jeden rok nieje až taká dlhá doba Môžem ti to povedať na mojom príklade, jedno leto som robil cez agentúru, nočné zmeny..výroba za pár drobných, no a tam mi jeden povedal, prečo nerobím to čo sa učím a čo ma baví... tiež pravda, že mi to ešte tak vtedy nešlo. Ešte to leto som si kúpil nejakú knihu, štúdium online atď a teraz, keď nato pozerám, tak po roku mám fajn prácu popri škole a baví ma, i keďto nieje také ľahké (IT)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
neviem sice, o co slo, ale v zivote mas dost moznosti na to, aby si si nasla sposob, ako ist dalej a neopustala sa pre to, ze ti nieco nevyslo. to je detinske.
Aj mne sa viackrát stalo že keď som niečo naozaj veľmi chcel tak ma tá vidina úplne zaslepila a dosral som to na plnej čiare
Skús si osvojiť prístup @10
Jeden rok nieje až taká dlhá doba Môžem ti to povedať na mojom príklade, jedno leto som robil cez agentúru, nočné zmeny..výroba za pár drobných, no a tam mi jeden povedal, prečo nerobím to čo sa učím a čo ma baví... tiež pravda, že mi to ešte tak vtedy nešlo. Ešte to leto som si kúpil nejakú knihu, štúdium online atď a teraz, keď nato pozerám, tak po roku mám fajn prácu popri škole a baví ma, i keďto nieje také ľahké (IT)