To nie je pravda. Ja som takmer nic neprecital a vzdy som bol v pohode. Skor by som povedal, ze za to vsetko moze ten senzacny pristup k uceniu sa (5 minut davat pozor a 40 minut si robit dobry den z ucitela) a samozrejme, navstevovanie stranok ako Pokec a rozne chaty, kde sa snazia deca napisat svoj nazor (ak vobec) co najrychlejsie a tak svoje vyplody nechavaju citat svojim kamaratom.
Studowal som w Juznej Afrike, Johannesburg a ak ces este presnejsie, tak Crawford College w Sandtone. Ak neweris skus checknut ich stranku » www.crawford.co.za/college_sandton... mozno tam budu mat aj wypisanych studentow. Bol som w Grade 9W tusim ze to bolo w skolskom 2003/2004 ak ani tak neweris, napis mi na ICQ a poslem ti prefotene wyswedcko ak ho wyhrabem, ak nie, tak mam aj prelozene, ktore potrebowali tu na slowensku aby som mohol pokracowat w skole..
Tak musim uznat, ze ani "kolegovia" zo zahranicia na tom nie su najlepsie (co som pocul). Dvaja kamarati chodia na nejaku obchodnu akademiu v Rakusku (stredna skola) a rozpraval mi nieco na ten sposob, ze u nich sa viac dba na obsah a mienkotvorbu nez na pravopis. Nie vzdy je vsak pravopis neznamkovany - vraveli mi, ze kamarat mal 3-ku, druhy kamarat 4-ku a domaci Rakusania mali 5-ky .
clovek si nie je isty jednym pismenkom...a vy z toho rozbehnete temu typu: kam ta dnesna mladez speje...bo vy vsetci ste fakt ti bezchybni a najmudrejsi...sa nikdy nepomylite ne?....ax jaj...
Po prve - ak by si fakt chcela zistit, ci sa to tak pise alebo nie, tak najskor by si si mohla nahodit tieto slova do lubovolneho online-slovnika. Samozrejme, pri slove "kazdi" by ti napisalo nieco na ten sposob, ze toto slovo v databaze neexistuje.
Po druhe - tato podtema vobec nepatri do temy filozofovanie, tak som sa aspon snazil rozvit tuto temu, aby sme si mohli podebatovat.
ake divne prispevky? pozri si ich sam, vecsinou su to vulgarizmy "super, cool, in, teenager´s" vyjadrovania, vies clovek ktory tolko ma za sebou, tak to je aj citit v jeho vyjadrovani, a ja mam pocit, ze asi tie krajiny hovorili nasou recou ale to je jedno, asi taka uroven ako na slovensku je aj tam
Pozri to ze ty si konzerwatiwna krestanka ktora nepowje ani do riti, to je twoj problem, ja si budem rozprawat ako sa mi zachce, hlawne na takomto fore, kde kazdy riesi same kktiny, ktore uz hranicia z debilitou. Ak sa ti to nepaci tak to necitaj je mi to jedno..
DD ja ze konzervativna krestanka, keby som chcela tak tu hresim jak svina, vsak tak aj hresim, ale mam zasadu nheresit red cudzimi ludmi na vetrejnosti, rovnao tu na nete, a nie eeste rovno na ludí, ty sa nauc necitat blbe prispevky, a nepridavat sa tak blbymi vlastnymi prispevkami, a budes vyzerat v lepsom svetle, ale ano mozno trochu konzervativna som, aj krestan som, ale taky co hresi DDDD ale hlavne mam rozum!!!!!!!!!!!, ktory vam chyba, rozum sebaovladania sa!!! a nielen tebe
Tak potom si teda pretwarka.. "vsak tak aj hresim, ale mam zasadu nheresit red cudzimi ludmi na vetrejnosti, rovnao tu na nete"
Ja hresim aj pred ludmi je mi jedno co si kto mysli, to len debilny slowensky narod riesi druhych ludii. Hocikde wo swete aj slipy keby si natiahnes na hlawu, tak sa na teba nikto ani nepozre, ale tu by z toho bola katastrofa a by na teba hned prstom setci ukazowali..
nie som pretvarka, to len tebe nic nevravi slovo slušnosť a desive slovo: etiketa:o) jake slipy? moj kamos si natahol pancusky na hlavku a co si myslis, ze som nanho ukazovala prstom, ked to boli moje nove pancusky ? nemozes takto odsudzovat ludi cez net, si prilis hrdy na svoje vlasntosti, teda si pyšný, a takýto ludia to maju v zivote zle, lahko sa presadzuju ale harmoniu a pokoj nenachadzuju, ja sa takym prave vyhybam, toto asi chce cas aby si chapal, sam si tusim sa tu radoval aky si arogantny, fuj, hovorit za kazdu cenu a presadzovat sa za kazdu cenu....no comment,ako vravi marian hossa
Mne wrawi nieco slowo slusnost, ale pri niektorych exemplaroch co tu su, sa neda byt slusny...A co je zle na tom ze sa lahko presadim w ziwote? Wed o tom to je.. Na co mi je nejaka blba harmonia, ked budem niekde kopat kanal a pchat sa druhym do riti?
ej, ts ts, nejde o pchanie do rici, o harmoniu ide ale, ale kedze z tvojho stylu pisania viem, ze neveris v to, nejdem tu pisat o nej, ale bude to tym, ze ty mas asi iný pohlad na hodnoty v zivote, podla mna je dôlezité AKýM SPôSOBOM sa dopracujeme k cielu, nielen to dosiahnutie ciela, teda aj priebeh zivota, nielen ten zaver na smrtelnej posteli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
y sa meni na i aj pri zamenach a cislovkach, vzdy v prvom pade mnozneho cisla:
- chlapi, ktori sa...
- mnohi ludia
ale v inom pade uz je tvrde y:
- chlapi, s ktorymi...
- s mnohymi ludmi
Tak nas to ucili
Aspon nova tema na filozofovanie
Ano, z Nemciny xD
Po prve - ak by si fakt chcela zistit, ci sa to tak pise alebo nie, tak najskor by si si mohla nahodit tieto slova do lubovolneho online-slovnika. Samozrejme, pri slove "kazdi" by ti napisalo nieco na ten sposob, ze toto slovo v databaze neexistuje.
Po druhe - tato podtema vobec nepatri do temy filozofovanie, tak som sa aspon snazil rozvit tuto temu, aby sme si mohli podebatovat.
LOCK
Ja hresim aj pred ludmi je mi jedno co si kto mysli, to len debilny slowensky narod riesi druhych ludii. Hocikde wo swete aj slipy keby si natiahnes na hlawu, tak sa na teba nikto ani nepozre, ale tu by z toho bola katastrofa a by na teba hned prstom setci ukazowali..