ako kedy... teraz som po nočnej spala cez deň približne 2-3 hodiny a cez noc chcem vydržať čo najdlhšie bdieť (potrebujem si prehodiť režim), inokedy spím aj 8 hodín a zdriemnem si aj v priebehu dňa
uz 5 dni som nespal a to fakt, predtim len tak priblizne 5-6 hodin a ani dnes nebudem spat. mam strasne kruhy pod ocami ze ked idem von to musim maskovat make-upom. zatial nie som velmi fyzicky unaveni co ma prekvapuje. ked je rec o tom spanku tak sa tu chcem spytat ze co mi pomoze na tu nespavost neviete niekto? nechcem ziadne tabletky ale skor nieco take BIO
uz dva mesiace NESPIM..doslova a do pismena... maximana dzka spanku za posledne dva mesiae boli tri a pol hodiny..srsly.. je jedno ze som od rana na nohahc vkuse nieco robim..ja nespim... neviem preco..nejake rady?
aktualne 8. ale samozrejme boli obdobia, ked som spavala aj viac, resp., ked som musela rano vstavat a potom cez volne dni dospavala, ale nie je to zdrave... idealne je spat furt rovnako, max. hodinka-dve navyse cez vikend
teraz si doprajem 8-9 hodín spánku... to je super luxus pre mňa. ale za chvílu zas začne tá vyjebaná skurvená škola!!!!! a nebudem mať čas spať kvôli školským povinnostiam... 5-6 hod. spánku FUCK SCHOOL !!!!
vždy si nastavujem budík tak, aby som spala 7-8 hodín. Ak spím menej, som ako vygrcaná rezanka a ak spím viac, tak som nejaká otupená a mám pocit, že som prespala polku života. Takže ani raz som cez prázdniny nevstala bez budíka.
@cibulieri@leiladrumnbass
na nespavosť by mal pomáhať čaj z medovky lekárskej a materinej dúšky, upokojujú , chodiť spať v rovnakom čase a spať v pokojnom a príjemnom prostredí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
hodin cca
teraz pred štátnicami mi stačí 5 hodín
uz dva mesiace NESPIM..doslova a do pismena... maximana dzka spanku za posledne dva mesiae boli tri a pol hodiny..srsly.. je jedno ze som od rana na nohahc vkuse nieco robim..ja nespim... neviem preco..nejake rady?
na nespavosť by mal pomáhať čaj z medovky lekárskej a materinej dúšky, upokojujú , chodiť spať v rovnakom čase a spať v pokojnom a príjemnom prostredí
september 1 hodina
oktober-jun 5-6 hodín (víkendy 8 hodín)