Nie, nie je to možné. Predstav si, že ťa v bare nájdu mladistvú a opitú a povedia, že poď snami na policajnú stanicu, zavoláme rodičom. A ty pekne pôjdeš.
To proste nejde. Hneď tam je konflikt, že nikam nejdeš nech ide ten poliš do pi*e. Proste nie.
bolo by to pekne ale ludom jebe takze to nikdy nepojde stale to je horsie a horsie ale keby to ludom prestalo jebat tak by to aj tak neslo na 100% ale nejake male konflikty bez ujmy na zdravi keby boli iba to by bolo samozrejme skvele no ale je to utopia proste
@beatlesgirl
Tak ale samozrejme to závisí od akých konfliktov... Musíš si zadefinovať, bližšie určiť o aké konflikty sa jedná...
Malý konflikt ako keď neuhnem niekomu na chodníku, keď ide oproti mne skupina ľudí v rade, a idú po mojej pravej strane, a vznikne z toho slovný či už násilný konflikt, takému by sa dalo vyhýbať...
Ale ak myslíš väčšie konflikty, globálne ako vojna kvôli peniazom, moci, a iným veciam, to by sa musela zmeniť mentalita celej populácie a to úplne od základu a spolu s ňou aj urbanizácia či priemysel...
myslenie je charakteristickym znakom pre cloveka, avak to iste myslenie sa u ludi prejavuje mnozstvom roznych nazorov, tie su zas zakladom pre vznik konfliktov
mozne to teda je, ak by sme spolocnost rozbili, rozbili spolocenstvo ludi a kazdeho jedinca umiestnili tak aby nevnimal podnety toho druheho.
vdaka za nazory...Samozrejme som myslela vacsie konflikty nez take tie, na ktore clovek po 5 min zabudne. osobne si myslim, ze kazdy z vas ma pravdu, zalezi len na uhle pohladu. Podla mna by si najskor musel kazdy vstupit do svedomia a zvazit svoje rozhodnutia pre konflikty. aj ked niekedy ich vytvarame bez toho, aby sme si to uvedomili, kedze na nas vplyvaju nejake tie vonkajsie faktory alebo podvedomie.
Pisala som na francuzstinu jednu slohovku, to je dovod, preco ma zaujimalo, co si myslite. a dakujem za odpovede, pomohli mi...
myslim si ze by to bolo velmi pekne keby bola spolocnost bez konfliktov ale mysli ze to je len utopia. ludia maju v povahe mysliet najskor na seba a az potom na inych a to je zaklad konfliktov.
Nie nie je to možné ...nikdy nebudú mať všetci rovnaké názory a tým pádom vznikajú konflikty. Nie je možne aby miliardy ľudí na celom svete mali rovnaké názory od politiky až po tie najdrobnejšie detaily.
tu a teraz na tejto planéte? Vždy sa nájde niekto, komu niečo nevyhovuje a slovo kompromis sa nenachádza v jeho slovníku...takže myslím, že odpoveď je jasná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
je to možné hlavne za predpokladu ak si všetci ľudia budú vedomí toho že nemajú právo vnucovať svoje názory a rozhodnutia a hodnoty iným.
to je najzákladnejší predpoklad, potom nasledujú také podružné ako schopnosť ovládať sa a podobne.
To proste nejde. Hneď tam je konflikt, že nikam nejdeš nech ide ten poliš do pi*e. Proste nie.
Tak ale samozrejme to závisí od akých konfliktov... Musíš si zadefinovať, bližšie určiť o aké konflikty sa jedná...
Malý konflikt ako keď neuhnem niekomu na chodníku, keď ide oproti mne skupina ľudí v rade, a idú po mojej pravej strane, a vznikne z toho slovný či už násilný konflikt, takému by sa dalo vyhýbať...
Ale ak myslíš väčšie konflikty, globálne ako vojna kvôli peniazom, moci, a iným veciam, to by sa musela zmeniť mentalita celej populácie a to úplne od základu a spolu s ňou aj urbanizácia či priemysel...
mozne to teda je, ak by sme spolocnost rozbili, rozbili spolocenstvo ludi a kazdeho jedinca umiestnili tak aby nevnimal podnety toho druheho.
Pisala som na francuzstinu jednu slohovku, to je dovod, preco ma zaujimalo, co si myslite. a dakujem za odpovede, pomohli mi...