No takže ked idemr ano doškoyl spravimf ets bordel ale inak bordel nemusim... XD len ked ničo hladam rozhadzem pol izby a potoms a mi nece upratovať ale vždy sa neak premožem zveča pod natlakom cudzích osôb : XD
Ja zastavam nazor, ze kto si udrzuje v izbe poriadok, je lenivy hladat Samozrejme ze je to lepsie mat upratane, aj ja sa k tomu vzdy dokopem (raz za cas), inak maavam v izbe Hirosimu... Jaksi sa toho zlozvyku hadzat oblecenie na stolicku a veci na stol nemozem zbavit..
ako sa to vezme... keď sa cítim byť lenivá, tak to aj vyzerá v mojej izbe. Ak sa cítim plná energie, tiež je to vidieť v mojej izbe... som asi zlatý stred
no ja sa musim priznat ze som totalny pordelar ale sak mne sa to vooobec nechce upratowat tak to potom aj w mojej izbe vyzera no a hlavne na pc stoliku ti mam wšetko možne no napriklad ceruzky stare fotky, zošity, wázu, dva rozvrhy hodín, perá, wela plyšakov potom dva pohare no dalej kable nejake tie naramky a hodinky a este dva bombony a komu cedečiek a ešte mnoho iných ale to radšej už nemenujem a ako to vyzera v mojej srinke?? to radsej ani nekomentujem ale pripomenuli ste mi ze si mam upratat v izbe xD
ja sa riadim heslom poriadok je len pre hlupákov, inteligent sa vyzná aj v chaose čiže som nenormálna bordelárka a som na to hrdá - teda ja vždy viem kde čo mám ale nikto iný
Som bordelár akože mám rada poriadok ale nechce sa mi upratovať ale vždy ma mama donúti takže.... ale aj tak to tam hneď zaserem omrvinkami od keksíkov atď.... hanbím sa
Chcela som povedať, že milujem poriadok a v žiadnom prípade nie som bordelár... A potom som sa rozhliadla po izbe a ... mne neporiadok vyhovuje. Mám rada chaos.
ja mam skor zmysel pre bordel ja mam v izbe taky svoj organizovany bordel, kde viem, co som kde dala... ale ked si upracem, tak si nikdy nepamatam, co kde mam, lebo to nemam na ociach
no ja som hrozny bordelar a upratovat ma prinuti len bliziaca sa navsteva...vlastne upratujem vsade okrem svojej izby a svojich veci ostatne upratujem docela rada...v mojej izbe vydrzi poriadok maximalne dva dni
Mám organizovaný chaos, nevyznám sa v poriadku, V tom chaose nikto okrem mňa nevie čo je kde, ale občasné preriedenie toho bordelu musí byť lebo by sa Organizovaný chaos premenil na Chaos chaosatý..........[
Jasné, že mám doma strašný bordel... A nie len doma. V škole, v lavici, pod lavicou, v skrinke, VŠADE Šak ked som bola ešte prváčka, tak jediná sťažnosť na mňa na rodičovskom združení bola tá, že mám strašný bodel v lavici
strašná bordelárka...akože mne to nevadí,ale mojej mame hej ...už mám pol mesiaca zákaz chodiť na net (nepýtajte sa ma čo tu robím ,kukať telku a čítať knihy okrem vecí do školy.....že kým si neupracem...sa načaká ...
postavil som sa a povedal som ostatnym: "Volam sa Tomas a som bordelar" (som si predstavil tie americke filmy, kde sa dakto postavi a povie Som Jack a som alkoholik )
keby niekto prisiel v piatok asi okolo 5tej do mojej izby tak by asi odpadol, preotze sa mi tam kopia veci z celeho tyzdna a ja jednoducho nemam cas upratovat to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
teda pokym nedobehne máti a nezacne robit metalovy koncert
kto si nevie upratať ani veci v izbe, ten si si ich sotva môže upratať v hlave
Teraz si potrpím na poriadok. Napr. mi strašne vadí, keď je zaprataný stolík v obývačke, alebo kuchynská linka plná riadu.
som bordelar ako hrom