No nedeľu nemám rada ani ja. Budeto ale spôsobené asi tým, že ma matka vždy skoro ráno zobudí DO KOSTOLA a tým pádom sa ja nemôžem vyspať poriadne v ani jeden deň týždňa... A pondelok... čo ja viem... zo zásady nemám nič proti nemu, ale sú aj lepšie dni. Napr. utorok.
náhodou pondelky sú v pohode. Síce sa mi ráno nechce vstávať, ale potom mám takú super divne dobrú náladu, keď idem do školy aj keď viem, že som celý víkend školskú tašku ani neotvorila.
ja mam tiez rad opndelok XD mam prve dve hodiny volne, takze si pospim a cele rano som sam doma a je mi fajn XD potom sa dotrepem do skoly, kde si odsedim 5 lahkych hodin a idem domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
3: ale nie
Inak dobrý profil Minimálne polovicu pesničiek, čo tam máš vymenovaných zbožňujem.
v nedelu je kazdy taky neaky prispaty a nema naladu..aspon co som si ja vsimla..teda pokial nejsu prazdniny vtedy ani neviem co je za den
Moj rebricek.
Od najlepsieho po najhorsie.
Sobota
Piatok
Nedela
Stvrtok
Streda
Utorok
Pondelok
tak aspon som zistila, ze niekto aj pondelky ma rad. verte, ked im to poviem, potesia sa