ja som včera pozerala video od PETA jako zabijali zvieratka (patkany, hady atd.) čo vo zverimexe predavaju.... akože vyslovene v tom shope to drbali o zem, alebo nechali umreť smädom, utopiť v humusnej vode.... ja som bola uplne mimo z toho.... neznašam takých ľudí čo ubližiju zveiratam....
hmmm, ja milujem zvieratá, takže určite by som im neublížila a tak ľudia, ktorí nejakým spôsobom spôsobujú bolesť zvieratám na sto pro nie sú normálni. Aj zvieratá sú živé stvorenia jak ľudia, takže nechápem prečo by sa im malo ubližovať...
podla mna je nenormalne sa vobec na taku vec pytat, malo by to byt predsa samozrejme.
v jednom filme to bolo pekne povedane:
"Každý člověk musí nést v této záležitosti svůj podíl odpovědnosti, srdce by mělo krvácet! Vždyť příroda znamená život a život to je příroda. Jedno bez druhého neexistuje. Každému by to mělo být jasné hned od dětství, ať už je ministr, nebo pouhý horář."
Každá živá bytosť má dušu a zaslúži si žiť. To ako sa človek správa k zvieratám dosť vypovedá o jeho vnútri. Je mi ľúto ľudí, ktorí si ešte neuvedomili cenu života. A rada pre teba: nabudúce volaj Slobodu zvierat.
PETA sú klamári a zneužívajú dosť vecí. Ich by som ako príklad nepoužíval, už určite nie ani Slobodu zvierat, ktorá nechala utopiť pred rokom a dačo šteniatka, pre ktoré sa robila zbierka a peniaze z tejto zbierky sa doslova zneužili a šteniatka prišli zbytočne o život.
Inak osobne považujem ľudí, pre ktorých sú zvieratá dačo menejcenné, za odpad a oni sami sú tým menejcenní.
@sturmer ale ja som nešla prezentovať že su skvely a zachranuju a neviem čo ja len vravím že videla som video od nich.... proste že som videla to čo som vidieť radšej nemala...
len pripomeniem, ze su aj zvierata, ktore zabijaju ine zvierata len pre zabavu (zopar druhov delfinov, opice atd),. takze ano, je to normalne z biologickeho hladiska, ale nemoralne zo spolocenskeho hladiska....tak si vyberte- normalne vychovany clovek v spolocnosti by to nespravil, ale zase taky indian z pralesa, preco nie? ved sa aj naje ako bonus
tak podla mňa to normálne nie je.. zabíjať zvieratá pre zábavu -.-" .. alebo im ubližovať, prosto ich týrať.. normálne by som to dopriala tým ľudom ktorý toto tým zvieratám robia aby vedeli ako sa cítia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A nie
a snad aj ty sam dokazes pochopit ze na zabijani pre zabavu nie je nic normalne
nie, nie, ešte nepoznajú ......filip
Hovoril som že či je normálny ale keď na to odpovedá človek so smiechom tak odpoveď je asi každému jasná .
ktorí sú to dnes normálni ľudia?
v jednom filme to bolo pekne povedane:
"Každý člověk musí nést v této záležitosti svůj podíl odpovědnosti, srdce by mělo krvácet! Vždyť příroda znamená život a život to je příroda. Jedno bez druhého neexistuje. Každému by to mělo být jasné hned od dětství, ať už je ministr, nebo pouhý horář."
Tvoju kamošku by som nechal v priebehu pár hodín deportovať jednosmerným vlakom niekde na Sibír, do gulagu, alebo Číny. Tam by si snáď prišla na svoje
@miaja
PETA sú klamári a zneužívajú dosť vecí. Ich by som ako príklad nepoužíval, už určite nie ani Slobodu zvierat, ktorá nechala utopiť pred rokom a dačo šteniatka, pre ktoré sa robila zbierka a peniaze z tejto zbierky sa doslova zneužili a šteniatka prišli zbytočne o život.
Inak osobne považujem ľudí, pre ktorých sú zvieratá dačo menejcenné, za odpad a oni sami sú tým menejcenní.
keby mi toto povedala nejaká kamarátka tak by u mna klesla tak hlboko, že by sa mi hnusilo jej povedať čo i len ahoj.
Podľa mňa to rozhodne nie je správne.