hlavne teraz to zacina byt vidiet, vsetci len zminy kabat / zimna bunda a vzdy tmave farby - tmava modra, cierna, hneda. Tak ja mam jasne oranzove tricko a mikinu, cervenu mikinu, a jasne modru mikino-bundu Ma vzdy ide porazit ked vidim ako smutne sa ludia takto na zimu obliekaju.
podla toho v com konzervativni. dlzka niektorych sukni ma udivuje, k tomu tie leginy s trickom do pasa. ale zas staci aby malo nieco netypicky strih alebo ked si da napriklad 2 svetre na seba namiesto zimnej bundy. to uz sa ludia obzeraju
jasné že sú a poriadne.. keby len starsie babky a dedkovia tak to ešte ako tak pochopím ale ked sa to už prejavuje u 30 rocnych ludoch alebo dokonca u mladých ludí tak to ma už šokuje... slováci zaspali dobu
no podla toho kto ako, uz som aj u Slovakov videla všelijaké rozne kombincie hlavne čo sa tyka v mestach, mozno na dedinach je to trocha konzervativnejsie, lebo silnejšie pôsobi verejna mienka
neviem či by som to nazval hneď konzervatívnosťou.. konzervatívni sú podľa mňa v tomto skôr Poliaci u nás by som povedal skôr že ľudia majú predsudky a neskutočne si potrebujú niečo dokazovať a hodnotiť druhých.. ale to nieje nič viac než len zaostalá mentalita, snáď to časom zmizne..
ako kde... podľa toh odo akej skupiny patríte..minule som videla fakt coolových hiphoperov..vyzerali jak americké hviezdy...ale videla som tu už aj riadne...ehmm..veci..však chápete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov