Ak si so mnou niekto zacne tak zisti ze uz neustupim az kym nedosiahnem svoje az do uplneho konca. A obcas zajdem aj dalej. Ale nikdy niesom ten, kto zacal.
vacsina ludi ma potrebu sa porovnavat. aby si dokazali, ze su v niecom lepsi ako niekto iny. je to podla mna normalne, ale vsetko z mierou, aby sme z toho nevysli ako samolube narcisy.
kazdy vsak potrebuje citit, ze v niecom vynika. a podla mna sa da superit aj tak, ze o tom nikto nemusi vediet, ze superite. proste len hladate svoje prednosti.
a ja v sucasnosti superim, ale nie takto, ako som opisala. inak. tak "skutocne". a nikto nevie, preco superime. mame vsak jasny ciel: co najviac zhodit tu druhu.
hadam sa to raz urovna, teraz vsak nemam v plane ustupovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vo všetkých troch prípadoch dlhodobo prehrávam.
ale mám rada takú zdravú rivalitu a predovšetkým akúsi "pozitívnu konkurenciu".
proste mám rada, keď sú okolo mňa ľudia, ktorí tvoria, robia, prezentujú sa a sú podľa mňa v danej veci dobrí.
nútia ma prekonať ich a byť ešte lepšia, nútia ma byť akčnou.
nehovorím, že sa mi to vždy podarí, ale rozhodne ma posúvajú vpred.
ale este pred dvoma rokmi som stale potrebovala mat niekoho pred sebou, komu som sa chcela podobat.
kazdy vsak potrebuje citit, ze v niecom vynika. a podla mna sa da superit aj tak, ze o tom nikto nemusi vediet, ze superite. proste len hladate svoje prednosti.
a ja v sucasnosti superim, ale nie takto, ako som opisala. inak. tak "skutocne". a nikto nevie, preco superime. mame vsak jasny ciel: co najviac zhodit tu druhu.
hadam sa to raz urovna, teraz vsak nemam v plane ustupovat
Na dennom poriadku