ja už som nastajlovaná v teplákoch!!! ale idem behať... ale napríklad raz som videla dve dievčence ohromne "behajúce" v rifloch ... ale ohromný športový spirit z nich išiel
a nepáči sa mi to, smejem sa rovanko ako @13 na limitedoch tak ...
a viem, že som ostala prekvapena, jak to tam vačšina ludi hejtovala.. mne sa pačia teplaky, na druhych, na sebe len niekedy, ale nevadi mi ich použivanie na verejnosti, ako napr spomínaný obchod, krčma, mhd
nakoľko mám obchod (potraviny), nejakých 200 metrov od paneláku, tak tam bežne chodím v teplákoch a je mi jedno, čo si kto myslí, nebudem sa kvôli desiatim minútam prezliekať
ale inak napríklad aj v lete také tie teplákové kraťasy a podobné veci sú úplne v pohode (ak nevyzerajú nejako podivne, samozrejme)
Na niektorých babách vyzerajú tepláky super a môžu si ich dovoliť nosiť aj do školy (samozrejme nie obyčajné ale zvyčajne v takých, čo su úrčené na doma nikto do školy, obchodu a podobne nechodí)
toto sa mi v UK paci,nikto nic neriesi,ludia na ulici v ruzovych pyzamach,overaloch,zabkach,natacky na hlave,95% ludi u nas v meste chodi v teplakoch snad celorocne
Mne ich ocino vzdy zakazoval nosit, ze sa za mna hanbit nebude. A myslim si, ze ma pravdu. Teplaky vytahane, ci uz nove alebo stare, na verejnost nepatria. Prezentujes sa pred ludmi, ak sa chces prezentovat ako gadžo tak prosim... nosievaj si ich dalej.
Neviem, či sú spoločensky prijateľné, neviem, čo to znamená spoločensky prijateľné a keď niekam idem v teplákoch, takéto závažné otázky ma nie a nie napadnúť.
ja lubim teplaky. ale tak nosim ich iba doma,maximalne tak ešte som nosila na treningy,do obchodu tuna na dedine alebo na prechadzky. a ešte ofšem do H
tak pokym si ich niekto nedá fakt,ze von a pod,tak v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a nepáči sa mi to, smejem sa rovanko ako @13 na limitedoch tak ...
Je to pohodlné = je to super.
a viem, že som ostala prekvapena, jak to tam vačšina ludi hejtovala.. mne sa pačia teplaky, na druhych, na sebe len niekedy, ale nevadi mi ich použivanie na verejnosti, ako napr spomínaný obchod, krčma, mhd
ale inak napríklad aj v lete také tie teplákové kraťasy a podobné veci sú úplne v pohode (ak nevyzerajú nejako podivne, samozrejme)
..no ja by som sa asi cítila divne
ale baby, ktore ich nosili do skoly, boli vacsinnou tak obezne, ze zjavne normalne nohavice na ich velkost nemohli zohnat
A ja si potom o ňom môžem pomyslieť svoje
tak pokym si ich niekto nedá fakt,ze von a pod,tak v pohode
do potravín za rohom tiež, hoci osobne by som sa prezliekla.
všetky ostatné prípady mi prídu nevhodné a neeestetické.