Tak zakladna otaska co bolo skor sliepka alebo vajice?Alebo preco padne chlieb vzdy maslovou stranou na zem a preco macka ked ju vihodim von oknom padne na nohy a ter to pride ta najzaludnejsia otaska ked natrem macke chrbat maslom a vyhodim ju von oknom
s tym chlebom je to jednoduche pokial ho nehodis zamerne ale len ti vypadne mas ho natoceny smerom nahor k ustam tym padom sa vytvori paka a ked ti posobenim trecej sily vypadne z ruky je jasne ze sa musi prevratit sice to neviem povedat moc odborne lebo ja a fyzika sme ako hladny vlk a nic netusiaca sliepka ale takto niako by to malo byt a keby aj nie tak este vzdy plati zakon schvalnosti to s tymi mackami som pozeral akurat nedavno v telke ale nece sa mi to vysvetlovat a ako padne macka natreta maslom to vazne netusim.
pokial by som macku vyhodil s 10 alebo 12 poshodia, a este ju aj natrel a nedopadla by na zem ale na cestu tak by sa roplasla a este by ma niekto obvinil, ze som ju chcel zjest ale snazila sa ujst.
Ale otazky su to dobre. ja to zacnem tesotvat. Ale chlieb natrety preco? lebo je na jednej strane tazi ako na druhej mam pocit a prečto sa obrati ale nie vzdy to tak musi byt vsakze?
chlieb padá natrenou stranou na zem preto lebo je to malá výška s ktorej padá a nestihne sa otočiť na tú správnu stranu chlieb pri padaní vytvára akési saltá a spraví len pol salta a pacne na zem natrenou stranou veď skúšajte hádzať s poschodí s prvého druhého atď len to neskúšajte keď tam budú ľudia neviem isto ale výška na otočenie chleba je nejakých 12metrov
Hekysek si ma predbehol / predbehla (nechce sa mi ceknut tvoje pohlavie . Ale nie 12m niekde to skusali a chalan sa postavil na stolicku a uz to padalo dobre
Co sa tyka dalsich otazok:
1. sliepka
2. zodpovedana
3. macka pokial sa dobre pamatam ma nejaky dobre vyvinuty rovnovazny organ, tak sa stiha otacat (ale zalezi od vysky ked ju pustis z 10poschodia tak to uz zrejme nerozchodi, i ked jeden krokodil v Rusku to prezil...)
4. macka dopadne na nohy, ale zas zalezi od vysky, aby to ta macka vobec prezila...
Odpovede pre Hackysack:
1. autonehoda
2. nie, ale moze sa vyradit vplyvom tech. poruchy...
3. ked sa tam nejakym zazrakom dostane ano moze, ale prezit to neprezije
4. to znamena, ze sa nastastie netrafili, ale vela nechybalo (presne to neviem, spytaj sa letovych dispecerov kolko je ten limit, ze maju byt od seba vzdialene lietadla)
Hm dobre odpovede ale heh mozte aj dalsi rozmyslat a prispiet nejakou brilantnou myslienkou alebo otaskou.Napr co sa stane ked sa stretnu dve blondinky na policii?Alebo preco sa hovory zenam nezne pohlavie??Ved vsetcy vieme ake zeny su ked ich nastveme a alebo nieje po ich vtedy su fakt neni moc nezne no nie?Alebo preco sa vzdy ale vzdy debata v kolektive baby chalani najme ked je viac bab ako chalanou skonci temou sex a mozte zacat akou chcete temou aj sebe viac nevinnou?Hm?????
AKOZE TOTo co je za sprosta diskusia????...uplne primitivne blbiny...a uz neviem co za KOKOTA by vyhadzoval zive zviera z balkona....dajte sa vsetci liecit,ktori nad niecom takym vobec uvazuju......
Hento secko nam vysvetloval v prvaku profak na fyzike ...takze...
A hadica: co sa ti nepaci? ska to je len priklad, bo sa hovori ze ked vyhodis macku, tak ze vzdy dopadne na nohy ...tak ze FYLOZOFIA...co sa stane, ked...atd
<Gwartass> nene - objekt se ustali kousek nad zemi v rotujicim stavu
<Slim> ale jen do chvile, dokud maslo odstredivou silou chleba neopusti a pak v dusledku rezidualnich zbytku masla prostoupenych chlebem spadne na bok. rotujici fazi jsem vynechal, protoze jsem predpokladal, ze je kazdemu jasna
<Gwartass> pokud vlivem odstredive sily opusti chleba vsechno maslo, nastava jednoduchy pripad, kdy kocka dopadne na nohy
<Slim> nemuze, protoze spadne ve chvili, kdy se rovnovaha porusi, ale vlivem rezidualnich zbytku masla neni natolik jasna, aby spadla na nohy. s tzv. rezidualnim maselnym vlivem je ve vypoctech vzdy nutno pocitat. je pravda, ze kocka uz si vetsinou mysli ze ji to vyjde a dopadne na nohy, ale stejne to s ni vzdycky praskne na bok. doporucuji ve wikipedii vyhledat informace o jevu znamem jako Mikesuv rezidualni maselny paradox.
<Gwartass> jenze jeste je potreba rozhodnout, pri jake maselne vrstve muzeme prohlasit krajic chleba za namazany
<Gwartass> protoze jsou-li zbytky tak male, ze krajic nemuzeme prohlasit za namazany, musi kocka dopadnout na nohy
<Zdenka_vykoupana> jste kouzelni
<Gwartass> a ty jsi vykoupana ;-D
<Slim> to uz se ale dostavame do problematiky kvantove fyziky, protoze vetsinou kocka rotuje tak rychle ze se strida krajic a vytrestene kocici oci tak rychle, ze nelze jednoznacne urcit kvantovy maselny stav. ale musim trvat na tom, a veskere prakticke zkusenosti tomu nasvedcuji, ze to s ni praskne na bok. jednoznacne se radim k bokistickemu proudu a nozisticky jsem jiz davno shledal bludnym
<Slim> a pokud se budes odvolavat na vseobecne znamy pokus, kterym noziste haji sve teze, tak musim podotknout, ze bylo jasne prokazano, ze jeden z prednich nozistu pred pokusem potrel chleb maslem z obou stran v domneni, ze se to ve vrstve lepidla mezi chlebem a kockou ztrati
<Gwartass> jsem zastance radikalniho nozistickeho proudu, ale zacinas me znejistovat
<Gwartass> myslim, ze bude potreba zorganizovat nejaky verejny pokus
<gugo_job> ehm panove panove
<gugo_job> studoval jsem fyziku 9 let a problem je mnohem slozitejsi nez se zda
<gugo_job> je nutno prihlizet nejmene dvema pohledy
<gugo_job> pohledy klasicke tj Newtonovske fyziky a pohledem kvantove tj Einsteinovske
<gugo_job> klasicka vyzika stanovi puvodni teziste kocky T a nove teziste T' po prilepeni chleba
<gugo_job> pote zmeri vysku od okna tak aby se dal urcit moment hybnosti a zrychleni
<gugo_job> z hybnosti je moment setrvacnosti ktery dulezity k urceni poctu otocek kocky
<gugo_job> v letu
<gugo_job> na zakade toho se da urcit jaka sila odstrediva pusobi na maslo na chlebu je li zama jeho hmotnost
<gugo_job> exaktne receno rekl bych ze kocka dopandne na tu stranu kde ji vyjde otocka nebo namazanou stranou dolu
<gugo_job> kvantove je nutne urcit kde je kocka kde je okno kde je zem a udelat z toho inercialni vztaznou soustavu
sak CHLEBA s maslom padne na natretu stranu...nehovori sa ze macka s maslom padne na natretu stranu......takze je jasne ze macka s maslom nepadne na natretu stranu.......lebo MACKA NENI CHLEBA.............
2.
prednedavnom som sa vratila do 5 milionov rokov dozadu strojom casu, ktory som vymyslela a dala som dinosaurici vysediet vajce od sliepky......takze prve bolo vajce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale otazky su to dobre. ja to zacnem tesotvat. Ale chlieb natrety preco? lebo je na jednej strane tazi ako na druhej mam pocit a prečto sa obrati ale nie vzdy to tak musi byt vsakze?
OTÁZKY:1,Čo sa stane keď sa skrížia dva kamióny??
2,Môže dostať autopilot počas letu epileptický záchvat??
3,Môže sa pilot katapultovať v tunely??
4,Keď v správach hovoria že dve lietadlá sa tesne minuli znamená to že sa netrafili??
Co sa tyka dalsich otazok:
1. sliepka
2. zodpovedana
3. macka pokial sa dobre pamatam ma nejaky dobre vyvinuty rovnovazny organ, tak sa stiha otacat (ale zalezi od vysky ked ju pustis z 10poschodia tak to uz zrejme nerozchodi, i ked jeden krokodil v Rusku to prezil...)
4. macka dopadne na nohy, ale zas zalezi od vysky, aby to ta macka vobec prezila...
Odpovede pre Hackysack:
1. autonehoda
2. nie, ale moze sa vyradit vplyvom tech. poruchy...
3. ked sa tam nejakym zazrakom dostane ano moze, ale prezit to neprezije
4. to znamena, ze sa nastastie netrafili, ale vela nechybalo (presne to neviem, spytaj sa letovych dispecerov kolko je ten limit, ze maju byt od seba vzdialene lietadla)
uuuf hotovo, zodpovedane. Som macher
A hadica: co sa ti nepaci? ska to je len priklad, bo sa hovori ze ked vyhodis macku, tak ze vzdy dopadne na nohy ...tak ze FYLOZOFIA...co sa stane, ked...atd
<Gwartass> nene - objekt se ustali kousek nad zemi v rotujicim stavu
<Slim> ale jen do chvile, dokud maslo odstredivou silou chleba neopusti a pak v dusledku rezidualnich zbytku masla prostoupenych chlebem spadne na bok. rotujici fazi jsem vynechal, protoze jsem predpokladal, ze je kazdemu jasna
<Gwartass> pokud vlivem odstredive sily opusti chleba vsechno maslo, nastava jednoduchy pripad, kdy kocka dopadne na nohy
<Slim> nemuze, protoze spadne ve chvili, kdy se rovnovaha porusi, ale vlivem rezidualnich zbytku masla neni natolik jasna, aby spadla na nohy. s tzv. rezidualnim maselnym vlivem je ve vypoctech vzdy nutno pocitat. je pravda, ze kocka uz si vetsinou mysli ze ji to vyjde a dopadne na nohy, ale stejne to s ni vzdycky praskne na bok. doporucuji ve wikipedii vyhledat informace o jevu znamem jako Mikesuv rezidualni maselny paradox.
<Gwartass> jenze jeste je potreba rozhodnout, pri jake maselne vrstve muzeme prohlasit krajic chleba za namazany
<Gwartass> protoze jsou-li zbytky tak male, ze krajic nemuzeme prohlasit za namazany, musi kocka dopadnout na nohy
<Zdenka_vykoupana> jste kouzelni
<Gwartass> a ty jsi vykoupana ;-D
<Slim> to uz se ale dostavame do problematiky kvantove fyziky, protoze vetsinou kocka rotuje tak rychle ze se strida krajic a vytrestene kocici oci tak rychle, ze nelze jednoznacne urcit kvantovy maselny stav. ale musim trvat na tom, a veskere prakticke zkusenosti tomu nasvedcuji, ze to s ni praskne na bok. jednoznacne se radim k bokistickemu proudu a nozisticky jsem jiz davno shledal bludnym
<Slim> a pokud se budes odvolavat na vseobecne znamy pokus, kterym noziste haji sve teze, tak musim podotknout, ze bylo jasne prokazano, ze jeden z prednich nozistu pred pokusem potrel chleb maslem z obou stran v domneni, ze se to ve vrstve lepidla mezi chlebem a kockou ztrati
<Gwartass> jsem zastance radikalniho nozistickeho proudu, ale zacinas me znejistovat
<Gwartass> myslim, ze bude potreba zorganizovat nejaky verejny pokus
<gugo_job> ehm panove panove
<gugo_job> studoval jsem fyziku 9 let a problem je mnohem slozitejsi nez se zda
<gugo_job> je nutno prihlizet nejmene dvema pohledy
<gugo_job> pohledy klasicke tj Newtonovske fyziky a pohledem kvantove tj Einsteinovske
<gugo_job> klasicka vyzika stanovi puvodni teziste kocky T a nove teziste T' po prilepeni chleba
<gugo_job> pote zmeri vysku od okna tak aby se dal urcit moment hybnosti a zrychleni
<gugo_job> z hybnosti je moment setrvacnosti ktery dulezity k urceni poctu otocek kocky
<gugo_job> v letu
<gugo_job> na zakade toho se da urcit jaka sila odstrediva pusobi na maslo na chlebu je li zama jeho hmotnost
<gugo_job> exaktne receno rekl bych ze kocka dopandne na tu stranu kde ji vyjde otocka nebo namazanou stranou dolu
<gugo_job> kvantove je nutne urcit kde je kocka kde je okno kde je zem a udelat z toho inercialni vztaznou soustavu
<gugo_job> urcit momenty hybnosti a rychlosti
<gugo_job> a zapomnel jsem samozrejme chleba
<gugo_job> ten je soucasti stejne soustavy
sak CHLEBA s maslom padne na natretu stranu...nehovori sa ze macka s maslom padne na natretu stranu......takze je jasne ze macka s maslom nepadne na natretu stranu.......lebo MACKA NENI CHLEBA.............
2.
prednedavnom som sa vratila do 5 milionov rokov dozadu strojom casu, ktory som vymyslela a dala som dinosaurici vysediet vajce od sliepky......takze prve bolo vajce