Hovoríte si že Zem je preludnená? Myslíte si, že zákon čo je v Číne (že môžte mať max. 1 dieťa) by sa mal nariadiť po celom svete?
Mali by sme trochu zmeniť názor, lebo preludnená je možno v Indii, Cíne, Afrike...
Ale v EU je to kritické! Ako to bude pokr
@neskoro Však o to ide! My si hovoríme že to sa nedá finančne uniesť,a le to preto lebo je v EU už malá pracovná sila, moslimovia su ovela chudobnejší a maju 5 detívšetci...
@narazuvzdornaa Ale každý má 10 detí, z toho 2-3 umru a stále ich je 7-8... Umieraju, ale stále ich je aj napriek tomu viac a viac, a je jedno čo a ako, ide o to že sa sťahuju do EU, však ich motto je "Dobyjeme EU bez násilia a zbraní"...
Už to o niečom svedčí...
podla mna zaviest eugeniku je viac nez nutne. nech to vyznieva hocijako nasilne a hnusne ale to proste inak nejde. tieto tmave negroidne a nearijske typy su proste na urovni zivocichov a mozno aj horsie nez to. uz od staroveku boli nenavidene etnika ciganov povodnych kvazi obyvatelov juznej indie prichadzajucimi arijcami z juznych stepi ruska. daco na tom bude
@sexywoman oni majú toľko detí lebo veria, že mať dieťa je požehnanie, naopak my myslíme iba na finančnú stránku veci. Celkovo si si vybral zlú tému, s týmto sa nedá nič spraviť, nemôžeš ľudom zakázať mať deti, nemôžeš ani vysťahovať z nemecka tých turkov, pretože už sú občanmi nemecka. Nejaké kroky sa už síce podnikli proti prisťahovalectvu, ale zastaviť sa to úplne nemôže. Skôr treba vymyslieť ako ich lepšie asimilovať do spoločnosti... náboženstvo je silná vec.
@chlorofyl Presne tak... akoby si mi to z ust ukradol
Ja nemám nič proti oslimom, su mi dokonca sympatický, ale oni su taký že všetkých hádžu do jedného vreca, keby obyli EU tak všetkých bielych začnu vyvraždovať a nezaujíma ich či jeden z nich verí v to čo oni alebo inak, že su moc krutý...
A teraz nedávno boli aj v Nemecku protesty proti moslimom že aby už neprichádzali do Nemecka, a tí fízli ich začali z obuškami bičovať!!! A potom ked ovládnu EU budu hádzať do ohna aj tých fízlov...
@sexywoman ja tiez nemam proti nim nic. nech si ziju ako chcu ale tahaju ostatok ku dnu. oni to maju islamom a ich sarija a pravidla ze ten kto nekonvertuje na islam ma byt zavrazdeny. nejsom si ale isty ci to bol plan mohameda to by som skor povedal ze sa to tak zauziva v sucasnej dobe na urobenie z islamu a arabskeho obyvatelstva vrazdiace stroje. su to tiez ludia oni to maju proste kulturne podmienene. aj co sa tyka pravomoci zien. je to na dlhe diskusie.
zaviest eugeniku znizit porodnost a pomaly ale isto vyslachtit aj z ciganov a inych etnik kultivovane a vznesene tvory
@chlorofyl@sexywoman Podobné heslá a podobné nacistické myšlienky akè tu teraz prezentujete - viedli k vyhladzovaniu Židov. Pod heslom: Najskôr Židia potom cigáni a neskôr Lutheráni. Dôvod prečo niekoho odstrániť sa vždy nájde - v rámci podobných konštrukcií...
@james98 ja vyhladzovat nikoho nechcem. ci budem mat podobne "filantropicke" myslienky aj za par rokov to fakt clovek nevie co sa secko udeje ja len hovorim o tom ako to citim, vnimam ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Z takýchto brilantných vsuviek umieram ja.
Lepšie alach akbar ako fico na tróne ...
Už to o niečom svedčí...
Ja nemám nič proti oslimom, su mi dokonca sympatický, ale oni su taký že všetkých hádžu do jedného vreca, keby obyli EU tak všetkých bielych začnu vyvraždovať a nezaujíma ich či jeden z nich verí v to čo oni alebo inak, že su moc krutý...
A teraz nedávno boli aj v Nemecku protesty proti moslimom že aby už neprichádzali do Nemecka, a tí fízli ich začali z obuškami bičovať!!! A potom ked ovládnu EU budu hádzať do ohna aj tých fízlov...
zaviest eugeniku znizit porodnost a pomaly ale isto vyslachtit aj z ciganov a inych etnik kultivovane a vznesene tvory