su svatky , pekne počasie, už sa da sedeť na lavičke , na výlety chodiť... večer dáke pivečko..ja mam 5 dni volna tak si to celkom uživam ,keby mam sedieť doma tak je to trest , konečne je jar a konečne mam volno , mam čas si spraviť niečo pre seba možem
@fxx jaj, takto je ine, u nas ne škarede počasie? ja som v londone a tu 17 stupnov a modra obloha ,rano som dal špeka a ked som vyšiel von tak ma riadne osvietilo.. beutifull day!
minimálne. pretože väčšinu dní som vždy niečo robila. upratovala. pomáhala pripravovať veľkonočné jedlo. dnešok je asi prvý deň čo naozaj nič neorbím len oddychujem.
už týždeň som chorá doma, píšem seminárky...Vedela by som si predstaviť aj krajšie posledné oficiálne stredoškolské prázdniny, no upokojujem sa tým, že po máji si to vynahradím.
ani moc ee,nevm taka som bola kade tade rozchodena akurat teraz dva dni v utorok uz s amam trpat na jazdu sa mi enche....taky rozbombardovany den zase...ja ani nvm,ale Velku Noc ako taku nevnimam vobec,ani am to netrapi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
možno dneska...