toska bol rusky vyraz pre zmes melancholie, depresie, svetabolu, ulavy a nostalgie, prejavujucu sa hlbokou psychickou bolestou. /ta veta je jedna z najkrajsich ake som kedy citala resp. pocula/
keby aj mam nejaku depresivnu chvilku, staci mi vybehnut von, zvalit sa do travy, kludne aj zmoknut, zapalit si k tomu a nechat vyfucat myslienky Life is easy
Ako kedy... môžem byť aj v neviemakej eufórií, keď zrazu bum! a necítim sa zrovna najlepšie a naopak... ale napriek všetkému si myslím, že prevláda taká apatická dobrá nálada
depka, uzkost, dilema, stres, nervozita, podráždenosť, zla nalada pod plyvom skoly, nedostatku času, asocializácie i nulovej telesnej aktivity, ktoré už idú pomaly na mozog a striedajú sa bežne s euforickými stavmi, výbuchmi smiechu a ľahostajnosťou k dôležitým veciam...
tá prvá časť by sa už mala vytratiť, teda aspoň väčšina z toho, takže som zvedavá
Keďže som za posledné dva týždne videl 5 ľudí, čo sa furt učím na príjimačky a už na dve školy ma nezobrali a na tretiu je to tak tak, viete si asi predstaviť že moja nálada sa rovná akurát tak nálade Vladka Mečiara po týchto voľbách. Na druhej strane, za žiadnych okolností sa človek nesmie vzdávať a hlavne nie útočiť na iných. Toho sa snažím držať.
som náladová. som váhavá. Aby som bola spokojná so svojou náladou musím byť v strede mezi Zlou naladou a Dobrou náladou. Vtedy mi je dobre. a Nikto, Nič ma nemôže vytočiť. Aj ked problem je v tom, že Ked som smutná tak to trvá trochen dlhšie, a ked som šťastná tak je to o 10x kratšie ako ked som smutná.
ja som flegmatik ale zvikol som si nato ze ked sa nudim a nic nerobim tak pride depka, az taka ze myslienky o zmysle tohto zivota atd..
a ked sa niecomu venujem ,nieco proste robim, idem dopredu tak vtedy je pohoda, vtedy sa mam dobre, teraz sa mam na picu lebo len cakam na vela veci a pomaly sa to vlecie vsecko ! FUCK!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tá prvá časť by sa už mala vytratiť, teda aspoň väčšina z toho, takže som zvedavá
raz depka onedlho happy hippo
chvilu na vrchole blaha hned nato smutiaca
posledny vikend to ale zmenil som stastnaaaaa i ked sa vsetko ale kompletne vsetko na zle obracia
ale navonok sa musim tvarit stastne
a ked sa niecomu venujem ,nieco proste robim, idem dopredu tak vtedy je pohoda, vtedy sa mam dobre, teraz sa mam na picu lebo len cakam na vela veci a pomaly sa to vlecie vsecko ! FUCK!