@33alinqo55 tam by som ti neradila bývať,v lete sa tam udusíš smradom od kráv najlepšie je bývať v Niederscherli tam máš výhľad na Alpy je to malá dedinka a nesmrdí to tam v lete od kráv
hmm... zit by som chcela na Slovensku, mam tu zazemie..a Slovensko je pekna krajina... ale cestovat by som chcela vsade...
a najviac tuzim Skandinavia, Aljaska, Kanada, Tibet, Nepal, Rusko, Kirgizsko a po prezreti istych fotiek som si zamilovala Ciernu horu.. neuveritelne krasna priroda...
No a nepohrdla by som vidiet ani vsetkych 14 provincii na Kube, Mexico, a potom sup do Australie... a nakoniec by som si nechala Europu. A USA? Hmm.. tak max. tu prirodnu cast, ale celkovo je mi to nesympaticka krajina (ludia)...
Ja som spokojna tu doma na Slovensku, ale keby som si mala vybrat niektory iny stat, uvazovala by som asi nad Nemeckom alebo Rakuskom, pripadne Finskom. Egypt, akozto moja srdcovka, by som si pozrela tiez, ale zit by som tam urcite neostala. Co ma nelaka, je USA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Ale keby som musela odísť, tak asi do Írska...
holandsko
belgicko
ale momentálne najviac holadnsko
prečo?? lebo ho milujem
Francuzsko, irsko alebo australia
prvé Osaka, druhé Marsaille
hawai
Londýn jednoznačne
Fínsko, Nórsko, Švédsko
Švajčiarsko
Grónsko
Hawaii
a najviac tuzim Skandinavia, Aljaska, Kanada, Tibet, Nepal, Rusko, Kirgizsko a po prezreti istych fotiek som si zamilovala Ciernu horu.. neuveritelne krasna priroda...
No a nepohrdla by som vidiet ani vsetkych 14 provincii na Kube, Mexico, a potom sup do Australie... a nakoniec by som si nechala Europu. A USA? Hmm.. tak max. tu prirodnu cast, ale celkovo je mi to nesympaticka krajina (ludia)...
@ekrazit berlín prečo?
USA
Velká Britania
Škandinávia(najskôr asi Finsko)
Island