jeee..už môžem pit s @burble sa nebude ondziet pre vek..hlavne, že flaska sa otvorila
, narodiť sa znova, tak buď by som to exol a skapal hneď alebo by som nepil vôbec...
alkohol je zlý
Keď sa môže piť od 18, asi to má nejaký dôvod. Je však známe, že celkom bežne sa pije už od 15. Opiť by sa však nemal asi dospelý človek. Svojmu decku by som určite nedovolil piť, ak má menej ako 15, možno maximálne nejaký pohárik piva.
Ale všeobecne platí, že alkohol je v malom množstve liek a vo veľkom jed.
Na zdraví alkohol ubližuje v každom veku pokiaľ ho nepiješ z mierov. A hlavne je dokázané že občasný pohárik červeného vína alebo pohár piva je dokonca zdraviu prospešný. Niektorý starý ľudia dokonca tvrdia že ich liekom na dlhovekosť je pohárik slivovice každé ráno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
otravu alkoholom môžeš dostať v každom veku
ale napríklad s ľuďmi od 15 rokov nemám morálny problém vypiť, takže si myslím, že piť sa môže od 15stich
, narodiť sa znova, tak buď by som to exol a skapal hneď alebo by som nepil vôbec...
alkohol je zlý
Ale všeobecne platí, že alkohol je v malom množstve liek a vo veľkom jed.
ale chalstacka neni zdrava nikdy