Tak neviem ci tu nejake taketo forum bolo a ked hej tak sorry.Mam taku blbu kamaratku a raz som sa s nu bola bicyklovat a chytila nas burka v lese cize blesk mohol trafit strom a nas aj zabit...Bolo to prvy raz co som sa bola ale po roku bicyklovat tak so
a ty sa s ňou ešte aj kamarátiš? do teraz?? tak to je potom pekná sviňa keď ťa tam nechala...a tebe sa mohlo hocičo stať......od takých kamarátov radšej ďálej
viem uplne,ako sa citis... mne sa nieco podobne stalo tento vikend. Na diskoteke mi nejak nestastnou nahodou vypadol mobil z vrecka... a mala som tam vsetky moje kamosky.. ale len jedna z nich mi pomahala ho najst... tak som sa potom zamyslala nad tym, ze co su to za kamosky, ked sa na mna vsetky vykaslali a len jedna sa ozaj preukazala ako pravy kamarat...
väčšina 14-ročných ešte nemá moc rozum. takže síce to od nej nebolo pekné, ale ona mala v hlave niečo iné - mne sa môže niečo stať a podobne. v jej veku by som povedal nič extra výnimočné. dejú sa aj horšie veci. A navyše nenechala ťa v nejakom prúseri alebo niečo podobné. Iste mohlo sa ti niečo stať, mohol ťa trafiť blesk, ale keby ťa trafil tak to zasiahne aj ju, a to by ti už moc nepomohla. Určite by som bol aj ja naštvaný, ale tak to prejde. Ak je to v pohode baba, tak sa na to časom aj zabudne, a budete naďalej dobré kamarátky...proste nie každý je taký, že sa dokáže obetovať kvôli známym...
lool ze rok si nejazdila tak si isla pomaly kokos ja umrem aj keby som 5 rokov nejazdil tak urcite nezabudnem a nejdem pomaly kokos ale necudujem sa ved decko....ale urcite by mi to kamosi ani ja im nespravil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
sakra...mohla by sa naskytnut daka situacia ked bude niekto potrebovat moju pomoc,aby sa ukazalo na kom mi naozaj záleží