Nepijem kravske mlieko niekedy aj tyzden a moja spotreba je uz beztak minimalna. Proste mi nechuti. Pijem viac acidka a kefiry, zakysanky a papam biele jogurty
a povedz mi,z čoho mu kvapka ak v podstate propaguje len svoje knihy a jednu značku bio potravin? a ostatné clanky a veci ktori pise cely tím AKV su len o roznorodej zdravej strave,ktore najdes v hocijakej knizke o vyzive.
Kravské mlieko najintenzívnejšie zaťažuje tráviaci trakt človeka. Ľudia, ktorí sú chorí alebo majú problémy s tráviacou sústavou či rôzne formy kožných alergií by sa mali priamej konzumácii mlieka vyhýbať, kvôli laktóze čiže mliečnemu cukru a využívať skôr alternatívne formy napr. zapracovanie suroviny do určitého jedla v primeranom množstve a nie príliš často. Zahlienovanie znáša organizmus nie moc dobre a s mliečnym cukrom v žalúdku si tiež moc nerozumie, dochádza k zvýšeniu plynnatosti.
Dospelý človek už nepotrebuje piť príliš veľa mlieka resp. skoro žiadne, pretože sa tak ako kojenec už nevyvíja a vápnik sa dá nahradzovať aj v lepšej forme, ktorú dobre znesú aj ľudia s kožnými alergiami alebo ľudia s citlivým zažívaním.
@tenpatic spočíva to rôznorodo,niekto má problém s alergénmi a iným to prospieva ale pre ľudí v mladom veku so zdravou srsťou je to ako stvorené a neškodné a je to určite oveľa ideálnejšie ako káva s nadmerným obsahom škrobu + kofeínu alebo taká cola a pod. sračky
Ake mlieko? toto mlieko z obchodu z krabice? to okrem farby nema nic spolocne z ozajstnim zdravym mliekom. toho denne pijem 0mm pretoze si nechcem dosrat imunitu uz uplne!
ako kedy, niekedy vypijem aj viac ako krabice za den a inokedy len salku ale pokial si nedam presso spravim si latte a tam ide mlieko, potom si len tak pocas dna odpijam z krabice, niekedy si davam vlocky s mliekom, takze kazdy den inac, ale ked pocitame aj mlieko v jogurte, syre a inych mliecnych vyrobkoch, za den ho mam vyse litra
Obchodové mlieko nepijem... jedine keď si dám horalku napríklad, tam je tušim niečo s mliekom . Inak pijem ryžové a občas sójové mlieko, hlavne ráno s cereáliami. A raz za čas kúpim od kamaráta domáce kozie mlieko a kozí syr, ale to nie moc často.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
bludy su to čim vas krmi reklama
viac sa k tomu nevyjadrujem, poznám ho a poznám jeho praktiky
a povedz mi,z čoho mu kvapka ak v podstate propaguje len svoje knihy a jednu značku bio potravin? a ostatné clanky a veci ktori pise cely tím AKV su len o roznorodej zdravej strave,ktore najdes v hocijakej knizke o vyzive.
Dospelý človek už nepotrebuje piť príliš veľa mlieka resp. skoro žiadne, pretože sa tak ako kojenec už nevyvíja a vápnik sa dá nahradzovať aj v lepšej forme, ktorú dobre znesú aj ľudia s kožnými alergiami alebo ľudia s citlivým zažívaním.
ja mám rada mlieko tak, že dám do 0.5l pohára asi 1dl mlieka (1.5%tuku) a zalejem to teplou vodou z kanvice..mňaaaam..