ja som mal pred nedávnom taky, v ktorom sme sli par ludi po rieke kore prudom, asi 30 stupnovy uhol ale neva, vysli sme, a potom bola rovinka a pred nami krááásny vodopád a úplne priezracná voda a z v
alebo mimozemšťania si ma pomýlili s harrym poterom a šli ma poerovať, ale ja som ušla, zobrala nôž a išla zabiť moju sestru a kamarátku....síce som ich prebodala,ale potm sme ešte normálne kecali...
Keď som sedel pred domom a zrazu sa zo záhradky z 20m vysokých klasov, vybehol tiranosavrus a potom ma nahádal...
Alebo tiež ako som utekal cez celú dedinu a nahádal ma mutant ( či mimozenšťan) A z chlapov čo mali zbrane a utekali naproti, zostali iba nohi ktoré som videl lietať! Všade krv ale aj tak som sa neotočil....!
A potom ešte ako som vikradol banku, spriatelil sa z velitelom S.W.A.T.. A ako som im šikovne s tímom zdrhol a potom nás zastavili kubansky naverbovaní vojaci ktorí ans chceli zabiť ale ja som polovicu vystrielal a potom sa zahral an samuraja...
mne sa snivaju strasne hovadiny..napr. ze si v stanku kupujem listky a ked stojim na zastavke, zrazu nemam listky ale kalkulacku.. alebo ze sedim v kine a pozeram film..alebo ze sa na niekoho v buse pozeram... a potom vystupim...ako neviem fakt blbosti strasne.. alebo sa mi snivalo parkrat nieco s otcom, vzdy to bolo bud uchylne alebo ze zomrel a tak.. raz sa mi snivalo, ze ma balil bratranec, preboha :/.. raz sa mi snivalo, ze som spala a ked som sa zobudila, lezal nado mnou taky obrovsky pavuk, vacsi jak ja...a ked som sa obzrela okolo, tak vsade boli take velke pavuky, vsade ...
naposledy..ako som bol v TN na zimaku.. fotil som sa s nejakymi ludmi na ladovej ploche..potom som siel pod tribunou a lad sa zmenil na vodu..cize tam bol zrazu bazen..potom som pocul krik tak som tam utekal, do jednej miestnosti na tom stadione.. bola tam zena a rodila.. pomahal som jej..porodila dve guče vaty.. jednu zdravu..a v druhej bola mandla a krv..
@ssnehulienka Ja nemôžem za to že mám také romantické sni!
Alebo napadlo ma ako som behal po práznej škole s puškoov. Keď som ju celú prebehol a vracal som sa naspeť tak po chodbe začali chodiť zombíci ( samozrejme učitelia a spolužiaci! ) Prestrielal som sa na druhú stranu chodbb a tam na mňa skočil kamoš s lopatov a dal mi kik...
Raz sa mi snívalo, že som letela na svoje vysnívané miesto, do Venezuely, a ten pocit, keď som vyšla von z letiska, vstúpila na americkú zem a poobzerala sa okolo seba, bol perfektný, prvýkrát v živote som sa zobudila s tým, že som sa usmievala, a vydržalo mi to celučký deň.
ja mavam dost casto sny s ludmi z mojej davnejsej minulosti (5-8 rokov)... asi sa vraciam v spanku do cias flakania, diskotek, stanovaciek, zurok a lenosenia v parku a popijania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mal by som prestat kukat TV a hrat PC hry ..
Keď som sedel pred domom a zrazu sa zo záhradky z 20m vysokých klasov, vybehol tiranosavrus a potom ma nahádal...
Alebo tiež ako som utekal cez celú dedinu a nahádal ma mutant ( či mimozenšťan) A z chlapov čo mali zbrane a utekali naproti, zostali iba nohi ktoré som videl lietať! Všade krv ale aj tak som sa neotočil....!
A potom ešte ako som vikradol banku, spriatelil sa z velitelom S.W.A.T.. A ako som im šikovne s tímom zdrhol a potom nás zastavili kubansky naverbovaní vojaci ktorí ans chceli zabiť ale ja som polovicu vystrielal a potom sa zahral an samuraja...
ACH!
som mala kapku problém, aby som nevyprskla od smiechu..
moj... asi ked som som sa s nejakym chalanom drzala za ruku pre oblubenou krcmou ,krasne pocasie, vo vzduchu laska a nemala som ziadny problém...aach
Alebo napadlo ma ako som behal po práznej škole s puškoov. Keď som ju celú prebehol a vracal som sa naspeť tak po chodbe začali chodiť zombíci ( samozrejme učitelia a spolužiaci! ) Prestrielal som sa na druhú stranu chodbb a tam na mňa skočil kamoš s lopatov a dal mi kik...
@kolini
aspoň sny sú ku mne dobré.
ale len v sne