mám pocit, že preto, lebo vlasy a chĺpky sú dve rôzne veci, vlasy sú dlhšie samozrejme a sú pevné, chĺpky sú krátke (neskutočná dedukcia z mojej strany, musím sa pochváliť chĺpky majú sa asi nemusia meniť, keďže nie sú tak husto po tele a nie sú vystavené toľkému slnku ako vlasy
je to prosta derivacia koze...a moze sa vyskytovat zmena v roznych vlastnostiach! ci uz farbou abo kuceravostou! ...je to genetika jasna...aj farbu oci mate geneticku...vsetko je geneticke
a preco by nemali??? ja si tiez myslimz e zväčša majú...možno trochu tmavsie, je mi jasne ze blondínka nebude mat vsetko uplne blond ale cierne to mat rooozhodne nebude...
môýeš mi dať šokoládu, lebo je to v koncetrácii pigmentov v bunkách, okrem toho nie vždy to platí, ja mám obočie a vlasy rovnakej farby, a dosť je to brutál trápne keď má dakto čierne obočie a červené vlasy, uff
hmm asi preto aby ludia ako ty co nemaju ine veci na praci ako mysliet na hovadiny aby mali nad cim rozmyslat ked uz nedokazu mysliet na ide dolezitejsie veci ... taaaak myslim ze je jasne ze ja som vyhrala tu cokoladu .. v klude moze byt aj horka
Presne túto otazku sme rozoberali na našej triednej cez školský rok bola blondýnka a dala si čiernu ale ale myslim že to bude hormónmi ... @32 - celkom zaujimava teoria...
Kamoška je blondína a má mierne do blond chlpy.. ja som bruneta a mám hnedé... ryšavým holkám som tiež videla dokonca ryšavé mihalnice, a chlpy mali troška tmavšie.. Genetika...vše je len o nej .. A aká čokoláda? .. Figaro pls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
maju len nie takej vyraznej farby ale maju
alebo druhá varianta - gén pre farbu vlasov je odlišný od génu pre farbu chĺpkov (čo by znamenalo že niektoré naozaj nemajú).
veď nakoniec u obočia to platí...