"ked nemozem v noci spat tak si v hlave predstavujem veci ktore sa nikdy nestanu" aj vy to tak robite? stalo sa vam niekedy ze sa vam splnilo co ste si predstavovali?
ja som si furt predstavovala že bývam v podzemnej tunelovej krajine s kopou kamarátov pretože na povrchu je strašne nebezpečná radiácia a niekto sa nás snaží chytiť a máme tam perfektne zariadenú útulnú jaskynku a robíme výpravy na povrch kde sa nemôžeme zdržať príliš dlho a kradneme jedlo a iné veci z opustených domácností a obchodov a zatiaľ sa to nesplnilo.
jj........bojujem proti Jediovi ako Sith so svojim krásnym červeným svetelným mečom, vrhám po ňom blesky a škrtím ho svojimi schopnosťami......a 100% vždy zaspím
Keď idem po ulici, a pozdravím/ nepozdravím sa človeku, ktoreho poznám/páči sa mi, predstavujem si dialógy, ktoré by sme mohli viesť, keby sme sa pri sebe pristavili a zarozpravali
nielen predstavujú ale aj snívaju sa mi veci, ktoré ťažko chápem, niektoré sny sa mi opakuju aj 4-6 krát, sú to deje, podľa ktorých by som mohol písať scenáre filmov, ...
x krát som si uvedomil, že by to boli trháky, veľa krát sa mi stalo, že keď som volakde prišiel, akoby som tých ľudí, miesta a krajinu poznal... poznal som odpovede a osudy postáv...
no je to všetko voľajake divné.................filip
No ano, vzdy ked sı lahnem tak sı zacnem predstavovat nıeco, co mı v tej chvılı moze pkmoct zaspat.
Nıekedy sı predstavujem ako najdem zıvotnu lasku, ınokedy ako vyhram/zdedım mılıony alebo ako ma zıvı vysnıvana praca a ja som stastna. Ale nepovedala by som, ze su to az take nerealne predstavy , som skor optımısta co sa mojej buducnostı tyka.
No a ınokedy sı predstavujem ako ma nıekto zbıl, znasılnıl, alebo take nıeco, ja dlhe roky trpım a potom sa pomstım alebo zabıjem. Vsetcı za mnou placu a ja sa potom odkıekadıal vynorım a uıstım ıch, ze som nezomrela, len som chcela vedıet, kto by za mnou smutıl, ale v tom zıstujem, ze som naozaj zomrela uz pred mnohymı rokmı. Potom sa vsak reınkarnujem v lepsıeho cloveka a zacınam odznova a vtedy to vacsınou tıez skoncı vyhrou penazı alebo najdenım zıvotnej lasky.
@mollly321 mal som obdobie asi v štrnástich, kedy som si predstavoval rôzne "fiktívne kúsky" svojho života (týkajúce sa hlavne žien , často mi to prešlo plynule do snov (v spánku), a potom prestalo, a v osemnástich nastalo obdobie kedy sa tie veci začali diať naozaj, v podstate déja-vú, až na to že som mal aj predtým jasnú spomienku na tie sny a na to ako som si tie veci "vymyslel"...
niekedy pred spanim si akoby v hlave pustim taky film- je to uplne nahodny sled myslienok, vytvaraju sa mi tym rozne rozovory, situacie, castokrat nezmyselne veci... absolutne do toho nezasahujem silenym premyslanim- proste akoby to cele sledujem. je to zaujimave ako vie mozog pracovat.
No, áno. Ale nestali sa a možno je to aj dobre, lebo keĎ si predstavím, čo som si tak rpedstavovala pred 2mi rokmi, tak som úplne šťastná, že moje myšlienky sa nevedia zhmotňovať
vacsinou si lahnem do postele a do par minut uz spim, malokedy sa mi stane, ze neviem zaspat. ked uz ale na nieco myslim, tak su to skor veci, ktore sa chystam urobit, premyslam nad tym, ako ich budem realizovat atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
asi je dobré, že sa nestali
i keď...
vzdy si dam za to facku
ach,kolko som sa jatakých nereálnych vecí napredstavovala...
lebo potom to končí veľmi erotickými snami so spolužiakmi
proste snívam o nich v takom zmysle že chcem aby sa stlaia le na tu potvoru sa nestanú
Úplne nerealne rozhovory, do ktorých zapajam dokonca aj prave vymyslene imaginarne postavy, len aby to celé do seba zapadalo, neviem teda ako ty
x krát som si uvedomil, že by to boli trháky, veľa krát sa mi stalo, že keď som volakde prišiel, akoby som tých ľudí, miesta a krajinu poznal... poznal som odpovede a osudy postáv...
no je to všetko voľajake divné.................filip
Na niektore prispevky v tomto vlakne som skutocne hrdy xD Tak treba.
Nıekedy sı predstavujem ako najdem zıvotnu lasku, ınokedy ako vyhram/zdedım mılıony alebo ako ma zıvı vysnıvana praca a ja som stastna. Ale nepovedala by som, ze su to az take nerealne predstavy , som skor optımısta co sa mojej buducnostı tyka.
No a ınokedy sı predstavujem ako ma nıekto zbıl, znasılnıl, alebo take nıeco, ja dlhe roky trpım a potom sa pomstım alebo zabıjem. Vsetcı za mnou placu a ja sa potom odkıekadıal vynorım a uıstım ıch, ze som nezomrela, len som chcela vedıet, kto by za mnou smutıl, ale v tom zıstujem, ze som naozaj zomrela uz pred mnohymı rokmı. Potom sa vsak reınkarnujem v lepsıeho cloveka a zacınam odznova a vtedy to vacsınou tıez skoncı vyhrou penazı alebo najdenım zıvotnej lasky.
a potom asi po troch rokoch prestalo...
Ja si predstavujem také veci, že tie sa zrejme nesplnia nikdy - ak náhodou áno, napíšem
A predsa
na čo myslíš, to si do života pritiahneš
čiže áno stalo a za posledný rok veľmi veľa
ale zatial sa mi to podarilo len 2x
Vždy som si predstavovala, čo by sa stalo, keby..... je zaujímavé čo všetko by som chcela keby...
Ale tak je to istý druh snívania o niečom nie?