neverim...nic take neexistuje resp. existuje len v hlavach ludi, ktori sa nechali ovplyvnit ci uz rozpravkami cirkvi o pekle a nezmysloch alebo niecim inym...
@aguri500@23 ako prepáč, ovplyvnená týmito debilinami určite nie som, možno by mi to babka rada do hlavy vtĺkla ale nič z toho nehrá rolu pre mňa v živote. a áno, asi sme potom jebnutí alebo čo, keď sme zažili niečo, čo iní nie (a môžu byť radi)... človek môže aj skolabovať ale veriť mu nebude nikto. ja vám to tak prajem........
@sabnacke ja neverim veciam ktore neboli podlozene nejakym dokazom.Aj ked na druhej strane tych historiek je velmi vela a mozno niekto naozaj nieco tak videl aj ked je to pre mna nepravdepodobne...Mozno mas pravdu ale pokial nezaziem neuverim...A este proti tomu hraje fakt ,ze ziadny z tych pribehov nemozete dokazat.
@aguri500 v Žilinskom Mirage sa v noci zjavuje duch, traja SBS-kari sú už na psychiatrii a jedneho švaclo a záchranka ho musela odviesť..........
nebyť kamoša, ktorý tam robil tak tomu neverím, bral by som to ako reklamu na zvíditelnie sa.......
a kedže ducha som aj ja už zažil, (som ti o tom už bol písal), tak mu verím........predtým tam bol židovský cintorín, tak nie je sa čo čudovať...........
nie som zákerný, ale tebe sa take niečo pri svojom povolaní určite raz stane a bude vesel ...........filipk
@romanzkrajinyx Roman ?! Ako môžeš povedať ,že neveríš v existenciu duchov keď si sa s ničím takým nestretol ,bol by si prekvapený koľko ľudí videlo ducha ,prípadne videli siluetu ,tieň alebo niečo podobné...Keď ti zomrie blízka osoba tak sa ti väčšinou niečo stane (zazvoní ti zvonček,spadne ti obraz...) .Podľa mňa existujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@flussica co si ty chuck norris?
ale nikoho za to neodsudzujem a nemám potrebu zakladať anketu len aby som sa im vysmial
keby som niečo také zažil ja dal by som si pre istotu vyšetriť mozog :/
@weird @sabnacke
mate tu zivnu podu menom @aguri500
mas rad maticku zem bratku? ak nie tak
@camilla na teba!
nemas rad rihannu?
@antifunebracka na teba!
nemas rad gagu?
@romanzkrajinyx na teba!
myslis si ze gympel je dobra skola?
nechaj @najivna nech ti povie svoj nazor
nemas rad harryho pottera?
@ragdoll na teba!
nemas zaco
co ma sem tahas?
prirodu zboznujem ,zrihanu rihanu tiez aj hary aj gympel nema chybu ale co neznasam je gaga
nebyť kamoša, ktorý tam robil tak tomu neverím, bral by som to ako reklamu na zvíditelnie sa.......
a kedže ducha som aj ja už zažil, (som ti o tom už bol písal), tak mu verím........predtým tam bol židovský cintorín, tak nie je sa čo čudovať...........
nie som zákerný, ale tebe sa take niečo pri svojom povolaní určite raz stane a bude vesel ...........filipk
a nie, na duchom neverim