Boli ste už niekedy u veštici?Veríte vôbec na veštenie?Niektorým sa všetko splnilo (mojim rodičom) a niekto to pokladá za hlúposť.Ja sa napr. chystám k nejakej,pre zaujímavosť.Čo vás viac presvedčí-veštenie z ruky alebo kariet.Splnilo sa vám už niečo z to
niektori ludia na to veria, ja osobne nevravim ze ano, ale ani nie... Horoskop si rada precitam, ale ze by som tomu nejak fanaticky verila sa neda povedat. Vestit som si este nedala a i ked by ma to lakalo, jedine co mi vtom brani je akasi moja cast, ktora na to neveri... takze tak
Moja sestra bola u vestici a povedala jej veci ktore sa naozaj neskor splnili...hlavne v partnerskom vztahu...a aj o mne jej nieco zevraj povedala ako o jej sestre ale to mi uz povedat nechcela a zevraj tiez sa to splnilo...ani to som z nej nedostala kde u vestici bola...Ja verim na take nadprirodzene veci,aj horoskopy,davno som skusala jednu taku vec tykajucu sa splnu mesiaca vtedy si mozem nieco zelat a do dalsieho splnu sa to ma stat ak spravne postupujete...mne sa naozaj splnilo co som si zelala Dokopy asi 3 krat znie to neuveritelne sice,ale ked viem ze mi vychadzaju podla tych carov veci,priania,horoskopy tak preco to neskusit
tiez mam doma tarotove karty ale sama si nevestim lebo clovek vie co chce aby mu vylsoa potom mu to aj vyjde takze mu musi vestit niekto iny.ale v podstate verim lebo vzdy vsetkoa z prekvapivo presne vyslo
Osobne som nebola a ani sa nechystám, ale keď sme boli s maminou minulý týždeň na Interbeauty, boli tam aj nejaké veštice a veštci a pravdu povediac, s maminou sme sa zhodli že sa ich bojíme... (Najmä ten veštec vyzeral tak nebezpečne )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov