mne nepripadalo ako keby mal byt ozraty pilot. zle pristaval mal ist vysie. kedze bol moc blisko vody mohol vzniknut vyr daky ktory helikoperu mohol otocit a mal smolu. on sa cel napravit otocit teda a bohuzial ho to stiahlo dnu. este som nikdy nevydel. aby takto kokotsky pristavala helikptera vsak zvrchu a potom dole. to ako keby bola stihacka dopici. ako fakt. chyba pilota. asi zaciatocnik takze mal letiet vysie a potom pristat pekne na lodi.
Za prve: ako by mal pristavat zhora, ked ta lod je v pohybe, kym by sa "nasteloval", tak lod by bola uz davno prec a pristaal by do vody???
Padol preto, ze zle odhadol rychlost lode (popripade mozno vlna co lod posunula), tym padom zachytil kolesom zabradlia a to ho stocilo. Vyrovnat to nemal sancu.
Za zacatocnika by som ho neoznacil, priatavanie na lodi je najtazsie a nehody sa tam stavaju bohuzial casto.
Chavez lod bola v pohybe mohla byt ale co ak kotvila? a zasa ak by nekotvila a bola v pohybe tak zasa nesla dakou velko rychlostou a zasa mi to tak priapdalo, ako keby kotvila. kedze som tam badal tie motorove clny. Pripadalo mi to tak, ze ti lode sli k tej velkej takze mala kotvit. aj tak som nikdy nevidel aby takto pristavala helicoptera aj na lodi sice som videl raz na zivo s riadiacej veze ako sa pristava lepsie povedane ako pristava ale no nikdy som nevidel aby pristavala sikmo ako stihacka aspon mne to tak pripadalo
ja som dal zle cislo po 1 krat a pozeram co ti jebe ci co a tam wolfenstein hru mi ukazuje ..hehh...podla mna bol pilot kkt....na rohu ide pristavat...asi nepocital s tymze lod je v pohye ...a mozno prezily preco nie
co ma byt?Ako co teras vyjebme vsetky zabradlia boha jeboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Padol preto, ze zle odhadol rychlost lode (popripade mozno vlna co lod posunula), tym padom zachytil kolesom zabradlia a to ho stocilo. Vyrovnat to nemal sancu.
Za zacatocnika by som ho neoznacil, priatavanie na lodi je najtazsie a nehody sa tam stavaju bohuzial casto.
A vyrovnat to nmal sancu potom. to je jasne
Btw tak sa pristava bezne aj tento to tak spravil
Hrozné... a tiež sa divím, koľko tu je odborníkov
A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?
A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?
A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?
A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?A?
co ma byt?Ako co teras vyjebme vsetky zabradlia boha jeboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo