lebo je to niekedy tak na hovno,ze az...no proste ked sa darí tak sa darí!!!!...aj ja poznam taketo stavy...proste ked sa mi nieco kasle tak to uz poriadne!
@6 no šak nevieš, že ujovi newtonovi padlo jablko na hlavu? tiež smero dolu ja len, že aby ste vedeli, prečo je to tak
i keď je fakt, že keby ste sa premiestnili zo zeme niekam inam, do blízkosti telesa s väčšou hmotnosťou, ako má zem, a to by bolo nad vami.... ok, nechajme fyzikálne okienko
chcela som len trocha odľahčiť toto ťažko depresívnym dojmom pôsobiace fórum
tazka otazka....ak sa pytas vazne tak: treba brat zivot s humorom pojde vsetko lahsie...prip.s osobou na ktorej ti zalezi a ktora ta vypocuje podpori ked ti bude najhorsie a hned sa budes citit lepsie
hej hej pýtal som sa vážne napr ja som asi divnej povahy alebo ako to opísať, napríklad v škole sa vždy stresujem pred písomkou a deň pred ňou niesom schopný sa nijako zabaviť... a teraz čo ide 4 ročník tak strach z maturít mám už teraz
Doslova divnej povahy ... Ono vlastne v podstate na tom nie je nič také divné, ale je to dosť prehnané ...
Aj mne sa často podarilo byť pred písomkou nervózny, ešte mám ďaleko od takej triezvosti ako by som chcel, často ma zmáta strach
No vždy keď ma niekto zavolal napr. hrať futbal deň pred písomkou tak som šiel, šak na učenie ešte bolo času dosť
Predpokladám, že v škole na tom nie si zle tak si treba jednoducho "uvedomiť", (Áno viem, ľahko sa povie a z vlastnej skúsenosti viem, že ťažko spraví ) že to proste ako katastrofa nedopadne tak sa netreba stresovať, ale zabaviť, vykonávať niečo, čo ťa ukľudní ...
A maturity Určite poznáš staré otrepané heslo: maturita-formalita, ktoré je mimoriadne výstižné ... zmaturovať nie je problém aj pre totálnych dutohlavov, medzi ktorých určite nepatríš ... A ak ťa moc neserú známky na maturitnom vysvedčení, ktoré môžu byť človeku ukradnuté tak sa skoro ani učiť nemusíš ...
@20 nemas sa co stresovat....kto nepreskoci toho aj prehodia ....hlavne niesi prvy ani posledny aj mna maturita teraz caka a mam z toho prdel napriek tomu ze som na gympli priharat bude az na akademicky takze teraz si radsej uzivaj nervy su ti nanic....skor sa zaujimaj o prijimacky na vysku. maturitu zmakli aj uplni vymatenci...
johnny: ako inak? stručne povedané takto: že všetko zlé je na niečo dobré...
treba hľadať rovnováhu a zmysel našich stavov, o tom to je všetko, pochopiť svojim rozumom, ale keď sa dakomu nechce rozmýšľať, tak čo už narobíme
k tomu stresu zo školy, mám dobrú, veľmi dobrú kamošku, ktorá celý život je veľkým stresom pre školu, je to vážne, ale našťastie je optimista aj, dokáže rozveseliť ľudí, a tým pádom pomáha aj sebe...aspoň načas
@22 hej v škole doteraz vždy vyznamenaný a naj vysvedčko z triedy, ale radosť mi to vôbec nerobí, keď si zoberem to že kamoš čo skoro prepadol tak to bol osláviť že prešiel a ja nič... to je relativita, že ak dostane jednotkár 3 tak mu nadávajú a ak dostane päťkár 3 tak mu za to kúpia bicykel
sak to stale si jak na koliske..mas dobre a ani i koren ma ide roz..ebat ked ani ten den neprejde a daco sa pokazi...ale to raz do mesiaca sa mi stava az taky brutalny brutus..ta jak z knihh::,,mysli pozitivne,musis si hovori,ze o na co myslis,alebo co ta trapi,bude len dobre...,,asi tak nejak tam pisu..
Ty si expert ... A kto nadáva, rodičia? Im treba zdravo zaargumentovať, že keď serieš na známky tak to viac prospieva tvojmu psychickému stavu a tie žvásty, ktoré by si sa akože mal drtiť by ti aj tak boli na gulové
Jaajha, nerád nadávam, ale tak mi pomáha a odľahčuje dušu keď si v duchu poviem ako to mám v ... To je účinný recept
Keď sa treba niečo naučiť tak naučiť a potom pustiť hudbu a srať na to ...
vsetko ide dole vodu..aj ked kamen hodis do vody ide dole lebo je tu gravitacne pole...to jest s fizikalneho hladiska no a a zase s inej stranky ide aj zivot dole vodou..tak uz je to tak...
noa vsetko je na *icu ..ale tak vzdy moze byt aj horsie takze kliiidek..chod sa vyspat a zajtra ti bude lepsie ...nemysli na to zle lebo ked sa budes velmi zamyslat nad zivotom zistis ze ani vlastne poriadne nezijes ...len staale premyslas ... --a to asi neni moc dobre ,,,(akoze vlastna skusenost)... tak si daj facku a zi ..hheh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale sak aj to hore musi volakedy prist...
ja to tiež veľmi dobre poznám...ja som teraz niekde uprostred...zasa som lízol to pomyselné dno...a dúfam, že pôjdem...hore...
idem hore hore hore... :..
No je to relatívne ... Ak niečo putuje smerom gravitačnej sily, ktorá na to niečo pôsobí niekomu sa môže zdať aj že to ide hore ...
i keď je fakt, že keby ste sa premiestnili zo zeme niekam inam, do blízkosti telesa s väčšou hmotnosťou, ako má zem, a to by bolo nad vami.... ok, nechajme fyzikálne okienko
chcela som len trocha odľahčiť toto ťažko depresívnym dojmom pôsobiace fórum
Doslova divnej povahy ... Ono vlastne v podstate na tom nie je nič také divné, ale je to dosť prehnané ...
Aj mne sa často podarilo byť pred písomkou nervózny, ešte mám ďaleko od takej triezvosti ako by som chcel, často ma zmáta strach
No vždy keď ma niekto zavolal napr. hrať futbal deň pred písomkou tak som šiel, šak na učenie ešte bolo času dosť
Predpokladám, že v škole na tom nie si zle tak si treba jednoducho "uvedomiť", (Áno viem, ľahko sa povie a z vlastnej skúsenosti viem, že ťažko spraví ) že to proste ako katastrofa nedopadne tak sa netreba stresovať, ale zabaviť, vykonávať niečo, čo ťa ukľudní ...
A maturity Určite poznáš staré otrepané heslo: maturita-formalita, ktoré je mimoriadne výstižné ... zmaturovať nie je problém aj pre totálnych dutohlavov, medzi ktorých určite nepatríš ... A ak ťa moc neserú známky na maturitnom vysvedčení, ktoré môžu byť človeku ukradnuté tak sa skoro ani učiť nemusíš ...
treba hľadať rovnováhu a zmysel našich stavov, o tom to je všetko, pochopiť svojim rozumom, ale keď sa dakomu nechce rozmýšľať, tak čo už narobíme
k tomu stresu zo školy, mám dobrú, veľmi dobrú kamošku, ktorá celý život je veľkým stresom pre školu, je to vážne, ale našťastie je optimista aj, dokáže rozveseliť ľudí, a tým pádom pomáha aj sebe...aspoň načas
Čo sa jej bojí riaditeľ?
Život je hojdačka, raz si hore, raz si dole, a závisí od toho, ako to budeš celé brať. Ale to tu už zaznelo.
Ja osobne som idealistický pesimista, proste schizo ako ja celá
Náhodou ja som sa len slušne a so všetkou pokorou spýtal
Kua
Ty si expert ... A kto nadáva, rodičia? Im treba zdravo zaargumentovať, že keď serieš na známky tak to viac prospieva tvojmu psychickému stavu a tie žvásty, ktoré by si sa akože mal drtiť by ti aj tak boli na gulové
Jaajha, nerád nadávam, ale tak mi pomáha a odľahčuje dušu keď si v duchu poviem ako to mám v ... To je účinný recept
Keď sa treba niečo naučiť tak naučiť a potom pustiť hudbu a srať na to ...
Ale isté to nie je, nejak sa obávam, že sa to skúma príliš ťažko, aby sme si tým boli istí ...